Uudised C klassi tüdrukud said oma esimese liigavõidu

C klassi tüdrukud said oma esimese liigavõidu

Kolmapäevasel palaval õhtul võtsime vastu FC Flora tüdrukud. Mängule andis hea atmosfääri arvukas ja häälekas publik, mis andis võitlusvaimu tüdrukutele juurde.

Võidukas tiim

Võidukas tiim

Eelluure põhjal oli oodata võrdset mängu, kuna treeninguid on teinud tüdrukud enam-vähem sama kaua. Nii ka läks, oskuste poolest ei olnud kumbki võistkond teisest üle. Võrdsete mängus andis meile eelise see, et suutsime teha kõrgelt pressingut ning ei võimaldanud Flora tüdrukutel mugavalt rünnakuid alustada. Seetõttu oli esialgu initsiatiiv selgelt meie käes. Iga liiniga võis rahule jääda – kaitseliin ei jätnud suurt vahet sisse poolkaitsega, liikus vastavalt rünnaku suunale, poolkaitse oli terav vastaste pressimisel ja rünnakute algatamisel, väravas Aidi hoidis targa tegutsemisega ohu eemal ja Karoliine põhjustas oma kiirusega pidevalt probleeme vastaste kaitseliinile.

9. minutil läksime mängu juhtima kui vabastava sööduga sai 1-1 olukorda väravavahiga Karoliine, kes tugeva löögi asemel rahuliku palli väravavahist mööda suunas. See andis meile veel indu juurde ning Flora oli mõnda aega raskustes üle poole platsi saamisega. Poolaja lõpupoole hakkasime väsima ning ei suutnud enam pressi teha, sellest sai Flora oma mängu üles ning nüüd hakkas ka meie kaitsjatel pidevalt tööd tekkima, kuid Cristina, Luisa ja Aleksandra said rünnakutega hakkama.

Teine poolaeg jätkus võrdne mäng, kus kerge initsiatiiv oli Flora käes, kuid eisalgu olid meie rünnakud teravamad – vastased ei saanud meie ääreläbimurdeid kinni ning samuti olid nad raskustest õhupallide mahavõtmisega, mis andis meie ründajatele ärajooksmisvõimalusi. Lõpp läks mängul närviliseks, väsimus andis tunda ja vajusime oma kasti lähistele. Väsimus tõi kaasa mõned valed otused ning seetõttu tekkis Floral 2 ülihead võimalust viigistamiseks. Meie õnneks kord ei tulnud lõõk neil välja ja teisel korral veeres pall napilt posti kõrvalt mööda. Seekord kehtis vana jalgpallireegel meie kasuks – kui ei löö ära, siis lüüakse sulle – eelviimasel minutil pääses heast söödust uuesti vastaste kaitsjatelt jooksu Karoliine ning lõi üsna sarnase värava oma esimese tabamusega.

2-0 seisuga mäng ka lõppes ning kahe võrdse võistkonna mängus saime meie oma esimese võidu. Kergelt see ei tulnud ning vajas kõigi keskendunud pingutust kogu mängu vältel, millega ka hakama saadi.

Mängu protokoll

Seotud uudised