Uudised Nõmme Kalju III vs Kuusalu Kalev

Nõmme Kalju III vs Kuusalu Kalev

E2.IV poiste järjekordne liigamäng viis Nõmmele, kus meid võõrustasid sealsed Kalju III eakaaslased.
Mängule oli meid tulnud vaid 9, seega vahetusse jäi kaks poissi (Mattias ja Tener). Algkoosseisu moodustasid Allen (vv), Joonas (vk), Mikk (pk), Marten (kpk), Rikhard (vpk), Arman (ppk) ja Ian (r). Ilm oli palav ning õhku vähe – seepärast tegime soojenduse lühema kui tavaliselt ning istusime rohkem varjus, et mänguks jõudu koguda.

Mäng algas meile hästi kui trennis korduvalt harjutatud formatsioon realiseeriti väravaks. Paremalt äärelt küllaltki otsajoone lähistelt antud Armani terav sööt värava alla leidis Iani, kes selle kenasti 1 puutega väravasse toimetas. Peale seda jäime Nõmme poiste surve alla kui lasime endale mõned väravad liiga lihtsalt üle mängides ja ühe värava puterdas väravavaht kahjuks ise sisse. Poolajaks jäi Kalju poiste 4:1 eduseis ning selle tulemusega mindi kiiresti varju vett jooma ja ennast värskendama.

Teise poolaja kohta leidsime, et seis ei olegi väga hull ning kolme väravat pole väga keeruline lüüa. Tuleb lihtsalt oma eksimusi vältida kaitses ning meile antud võimalused realiseerida ründes.

Mäng algas taas meile hästi kui peagi Rikhard vastased üle mängis ning kena löögiga kaotusseisu vähendas 4:2 peale. Koheselt jäime taas surve alla kuid seekord päästis meid tugevam ja mõtestatud kaitsetöö ning mitmelgi olukorral oli abiks Arman, kes tegi häid tõrjeid väravas. Hea kaitsetöö tõi meile nii mõnegi vasturünnaku, millest ühe ka Marten ära realiseeris seisuks 4:3. See andis lisajõudu poistele ning kasvas isu ka viigivärava järele. Kahjuks aga kõlas ennem lõpuvile kui jõudsime tabloole viigi numbrid tuua ning seega tuli vastu võtta hooaja kolmas, kuid see-eest napp kaotus.

Treener jäi rahule poiste mõtestatud mängu ja panusega ning selle tulemuse pealt on hea minna vastu kodumängule, mis toimub juba 1.juunil kell 18:30 Kuusalus.

Seotud uudised