Uudised Meie E-klassi poisid mängis pühapäeval oma esimese kodumängu

Meie E-klassi poisid mängis pühapäeval oma esimese kodumängu

Pühapäev toimus E2.IV võistkonna teine liigamäng kui Kuusalu poisse võõrustas Tabasalu.
Eelnevalt oli teada, et mäng saab olema raske ning võitu on selle meeskonna vastu raske püüda.

Algkooseisu kuulusid Allen (vv), Joonas (vk), Mikk (pk), Marten (kpk), Rikhard (ppk), Ian (vpk) ja Arman (r).
Vahetusse jäid Tener, Mattias, Kermo ja Risto.

Mäng algas Meile katastroofiliselt kui esimese 2-3minutiga lasime omale 3 väravat lüüa. Poisid ei olnud kahjuks nii kiireks mänguks koheselt valmis. Peale toibumist saime ka vaikselt ise rünnakuid üles võtta ning mängu ehitada. Esimene poolaeg lõppes seisuga 7:3.
Teine poolaeg oli sarnane esimesele kus poolaja alguses taaskord lasti kiirelt paar väravat ning edaspidi võideldi kui võrdsetega. Mängu lõpp tulemus oli 12:4. Meie väravad lõid Arman, Marten, Risto ja Ian.

Positiivne on kindlasti see, et poisid said hea ja tugeva kogemuse, kuidas reaalselt jalgpalli mäng välja näeb. Mängitakse kiirelt ning liikuvalt, füüsiliselt ja võitluslikult. Kindlasti proovime omalt poolt trennis veidi juurde panna ja järgmises ringis vähe tugevamat vastupanu osutada.

Seotud uudised