Uudised E klassi võistkond avas hooaja Sakus

E klassi võistkond avas hooaja Sakus

4. mail toimus esimene liigamäng Saku eakaaslastega.

Ilm oli jahe ja pisut vihmane, platsiks libe kunstmuru.
Alustasime formatsiooniga 2-3-1, kus Joonas ja Mikk kaitsjad, Tener, Marten ja Ian keskel ning Arman ründes. Väravas seisis esimene poolaaeg Allen (teine poolaeg Ian). Vahetusse jäid Risto, Kermo ja Mattias.
Mäng kulges võrdne – võrdsega, kus oma võimalused kasutas ära Saku võistkond. Kahjuks meie realiseerimine jättis soovida ning peame selle kallal veel tööd tegema.
Meie kaks väravat lõi Mikk. Esimene oli karistuslöögist ja teine Marteni antud nurgalöögi realiseerimine.
Omale lasime lüüa kokku 5 väravat, millest kolm olid oma eksimused. Korra oli ebakõla kaitsja ja keskvälja mehe vahel, kus jäeti pall “puhastamata” ning nende ründaja skooris. Teisel korral oli ebakõla kaitsja ja väravavahi vahel, kus jäi selgusetuks kes palli ette lööb ning kolmas eksimus oli väravavahi lahtilöögist, kus pall ei lennanud liialt kõrgele/kaugele ning langes ründaja jalale. Samuti kaitsjad ei jõudnud äärtelt kesele kokku tagasi ning nii nad taas skoorisid.
Kui me nüüd need väiksed vead kõrvale jätame, ise veidi suurel platsil ka trenni teeme, siis kodus peaks nad igati võidetavad olema. Järgmine mäng on tugeva Tabasaluga 18. mail kell 14:30 Tabasalus.

Seotud uudised