Uudised C tüdrukud mängisid Koplis Tallinna Legioniga

C tüdrukud mängisid Koplis Tallinna Legioniga

Kopli kunstikooli staadionil tervitas meie võistkonda külm tuul. Mängus olid siiski tingimused võrdsed. Kahju oli ainult sellest, et  mängijaid oli mängul vähe, vahetust pakkus väsinuile vaid 1 mängija ning teisel poolajal tuli üldse puhkuseta vastu saada.

Mängulõpupilt Koplist

Mängulõpupilt Koplist

Vastane oli meist kõvasti kogenum, mängijatel 5-6 a trennikogemust, meil alles pisut üle poole aasta. Loomulikult kajastus see ka tulemuses, mäng lõppes 11-0 Legioni võiduga. Sellest hoolimata olid meie tüdrukud tublid, õppisid jälle mängu käigus nii mõndagi. Tihti oli juba mõttega söötmist  leiti vaba mängija ääre suunas või söödeti surve alla sattununa tagasi. Hea esituse tegid mõlemad väravavahid, esimesel poolajal valvas puuri Cristina, teisel Sanna. Cristina hea positsioneerimine ja tõrjed said ka vastaste treeneri poolt kiitusega ära märgitud. Kui muidu saime vastastega hakkama, siis nende nr 3 tegi meile kõvasti pahandust. 11-st väravast läks tema nimele 9. Oli mängija, kellelt on palju õppida – kuidas vabaneda, kuidas rahulikutl olukorda hinnata, kuidas petteid teha ja kuidas löök suunata vabasse nurka.

Nii, et mänguga võis rahule jääda, oli hea õppimiskogemus. Juba järgmisel nädalal on vastas jõukohasem vastane, meiega umbes sama kaua treeninud FC Flora.

Mängu protokoll.

Seotud uudised