Uudised Kuusalu Kalevi naiskond võitis Rahvaliiga futsali avaturniiri

Kuusalu Kalevi naiskond võitis Rahvaliiga futsali avaturniiri

Eesti Jalgpalli Liidu  egiidi all toimuvad sel aastal esimest korda Rahvaliiga futsali turniirid naistele. Esimene turniir toimus laupäeval Tartus. Esimese turniiri järel on liidrikohal Kuusalu Kalev, kes lõpetas turniiri täiseduga. Naiskond osales turniiril koosseisus: Anu Alajärv, Jette Rindesalu, Katrina Narusk, Anni Narusk, Eret Viidakas, Katrin Sõstar ja Kadri-Liina Meister. Lühidalt võtab mängud kokku mängiva treeneri rollis turniiril olnud Katrina Narusk:

Väle Vibu – Kuusalu Kalev 0-2.

Esimene poolaeg oli väga ilus. Kõik võitlesid iga palli pärast. Samuti oli näha mängus ilusat söödumängu. Kõik rünnakud olid läbimõeldud. Teisel poolajal väsisime ära, kuna meil oli ainult kaks vahetust. Mängu pilt läks kehvemaks ja loogilised rünnakud kadusid. Õnneks suutsime lõpuni võidelda ja võitsime 2-0, kuigi mitmed kindlad väravad jäid ära löömata. Väravad lõid Anni ja Eret.

FC Tartu- Kuusalu Kalev 1-2.

Põhimõtteliselt täpselt samasugune mäng kui esimene. Oli palju võimalusi, mida ei suutnud ära lüüa. Samamoodi esimene poolaeg oli ilus ja kõik oli loogiline, kuid teisel poolajal vajus väsimuse tõttu mäng ära. Väravad lõid Katrina ja Jette.

Tammeka – Kuusalu Kalev 1-2.

Algusest peale tekitasime teravaid olukordi värava all. Ilus söödumäng ning kui ette poole ei saanud mängida, siis mängisime tagant läbi. Enam ei tekkinud olukorda, et tesisel poolajal oleksime väsinud olnud. Kaks minutit enne mängu lõppu oli seis 1-1, kuid suutsime viimastel minutitel lüüa võiduvärava. Väravad lõi Katrina.

Teine turniir, mille lõpus selgub ka kokkuvõttes esimene naiste rahvaliiga futsali võitja, toimub Kuusalu Spordikeskuses 22. veebruaril. Tulge omadele pöialt hoidma!

Naiskond turniiri nautimas

Naiskond turniiri nautimas

Kõikide mängude tulemused leiab Eesti Jalgpalli Liidu lehelt.

Võiduvärav Katrinalt

Võiduvärav Katrinalt

1 thought on “Kuusalu Kalevi naiskond võitis Rahvaliiga futsali avaturniiri”

Comments are closed.

Seotud uudised