Uudised Kuusalu Kalevi 1999-2002 tüdrukud kohtusid Raasiku Jokkeriga

Kuusalu Kalevi 1999-2002 tüdrukud kohtusid Raasiku Jokkeriga

Esimest korda olime mänginud Raasikuga nende uuel kunstmurul, sel korral kutsusime Raasiku külla Kuusalu Spordikeskusesse. Hetk mängust

Mänguajaks oli 3×20 minutit. Mänguplaaniks oli proovida palli hoida ning mängida palju tagant läbi. Rahustada mängu otsida pikalt võimalusi. Paraku me päris selleks valmis polnud. Natuke oli probleeme keskendumisega, seetõttu kannatas surve vastastele ning oma positsioonivalik. Enesekindlus, mis trennis lubab palli kenasti töödelda, oli mänguolukordades väiksem ning seetõttu läks ka palli töötlemisega kauem aega. Eks enesekindlusele mõjus ka see halvasti, et treener mängitas mängijaid tihti harjumatutel positsioonidel. Kokkuvõttes  on selliste mänguvigade tegemine ikka loomulik, sellise lühikese treeningprotsessi tulemusena teemegi veel palju vigu.

Esimene kolmandik lõppes 3-3 viigiga, mäng oli tasavägine ja mõlemapoolsete võimalustega. Teisel kolmandikul löödi vaid üks värav ja see läks meie väravasse. Kolmandal kolmandikul katsetas treener veelgi enam mängijaid positsioonidel, millega harjutud polnud ning seetõttu kaldus initsiatiiv vastastele, kes lõpuks võitsid 8-4. Mäng oli siiski tasavägine ja võitluslik mõlemalt poolelt. Hea kogemus mõlemale noorele võistkonnale.Hetk mängust

Meie väravate autorid olid: Kristiin, Kristina-Margot, Aidi Gerde ja Helena.

Seotud uudised