Uudised Tüdrukud osalesid turniiril Suure-Jaanis

Tüdrukud osalesid turniiril Suure-Jaanis

30. augusti varahommikul alustasime teed Suure-Jaanisse, jagades bussi Tallinna Kalevi tüdrukutega.

Ilmselt olime pikast bussisõidust rohkem väsinud kui meie esimese mängu vastane Lasnamäe Ajax – kuidagi ei leidnud me avamängus oma mängu üles. Läksime küll Chea väravast mängu 1-0 juhtima, kuid edaspidi jäime tagaajaja rolli. Selles mängus ei saanud paraku olla väga rahul võistkonna lahendustega, kiirustatud palli ära löömistega ja söödu valikutega tegemistega. Poolajaks olime taga 2-3, vahepeal oli meie poolt saanud jala valgeks ka Annabel. Teisel poolajal jõudsime kohe ka 3-3 viigini taas Annabeli väravast, ja 4-4 viigini, mille lõi jällegi Chea. Siis hetkeks tundus, et saame mängu kätte, kuid õnnetu eksimus kaitses vaigistas meie entusiasmi. Lõpu eel veel üks värav vastaselt ning kaotus 4-6 tuli vastu võtta.

Teises mängus kohtusime bussireisikaaslaste Tallinna Kaleviga. Kui seni polnud me kahes eelnevas mängus Tallinnale väravaid löönud, siis selles mängus avas skoori juba esimesel rünnakul Heliisa. Vastased korra küll viigistasid, aga poolajaks juhtusime tõelisest ilusast kombinatsiooniväravast taas 2-1, autoriks ikka Heliisa.Väravas osalesid kõik mängijad söödus, alates väravavahist, kaitsjatest ja poolkaitsjast. Teisel poolajal suutsime veel 13 minutit nappi eduseisu hoida, kuid lõpuminutitega lõid Tallinna kalevlased 3 vastuseta väravat ning kaotusseisuks kujunes 2-4. Siiski oli see väga hea mäng meilt. Vastaste väikses skooris oli peategelane Liisbel, kes värskeltõpitud kelgulaskmisega vastastelt järjest palle ära korjas.

Viimane mäng – Suure-Jaaniga – kujunes oodatult raskeks. Vastaste keskmine vanus võrreldes meie tüdrukutega on liiga suur võrdseks mänguks. Seetõttu pingeid tüdrukutel polnud ning suudeti söötu aeg-ajalt korralikult mängida. Paraku kaitses unustame aeg-ajalt ennast pilvi vaatama ja see maksab rumalate väravate näol kätte. Skoor võinuks pisut tasavägisemaks jääda kui poleks teisel poolajal vihmasadu alanud. Vihm mõjutas pisut meie mängijate otsuseid, eriti muidu hea turniiri teinud Viki valmidust hüpata palli järgi. Mängu kaotasime 0-18, küllaltki rahuldav tulemus.

Kokkuvõttes veel üks hea kogemus olemas, järgmise turniiri korraldame juba ise, 13. septembril Kuusalus.

Seotud uudised