Uudised F vanuseklassi poiste sõprusmäng Raasikul

F vanuseklassi poiste sõprusmäng Raasikul

4.septembril külastasime Raasiku eakaaslasi nende kunstmuru väljakul. See oli paljudel poistel esimene kunstmuru kogemus ning mõnigi katsetas selle söömist ja “mulla” kaevamist. Mängule tuli kohale palju poisse (14) ning mänguaega said kõik – rohkemal määral isegi väiksema kogemusega poisid.

Mängujärgne pilt Raasikul

Mängujärgne pilt Raasikul

Treener moodustas 2 väravavahi (Allen + Ian) kõrvale 3 meeskonda:
Võistkond 1: Marten, Tener, Mikk, Joonas
Võistkond 2: Rikhard, Risto, Arti, Arman
Võistkond 3: Kent, Hendrik, Madis, Jan-Eerik
Mänguaeg oli nagu liigamängudeski 2 x 20min ning iga 4-5min tagant vahetati kogumeeskond pingile ja mängima sai järgmine väravavaht + võistkond. Poolajal meeskondades suuri muutusi ei toimunud. Kohad vahetasid ainult Allen ja Arman.
Mängus said kõik poisid katsetada nii ründaja kui ka kaitsja positsioone ning nii mõnelgi võistkonnal lõi see rivid sassi ja tekitas palju segadust. Hiljem harjuti olukorraga ja suudeti ka veidi jalgpalli mängimisele keskenduda.
Mäng ise läks üle kivide ja kändude. Suutsime lõpuvile kõlades seisu 5-2välja võidelda ning taaskord võidu koju tuua.
Meie väravad lõid Arman, Tener ja Marten x 3.

Seotud uudised