Uudised E klassi poisid mängisid viimases kodumängus Saku Sportinguga

E klassi poisid mängisid viimases kodumängus Saku Sportinguga

Mängule tulles said mitmed poisid näha, et seekord mängivad nad enda jaoks harjumatutel positsioonidel. Mitmekülgsed jalgpallurid on paremad kui vaid ühel positsioonil harjunud mängijad, seetõttu seekord sai meelega mängijatele antud võimalus proovida erinevatel kohtadel mängimist.

Seetõttu kannatas muidu võrdseks osutunud mäng kokkumängu vähesuse tõttu. Samuti vajusid mängijad oma positsioonide kõrguselt harjunud positsioonide kõrgusele, või unustasid end üldse mänguplatsi nurka mängust välja.

Vastane oli üldiselt igati jõukohane, kuid just see saigi otsustavaks, et meil mängijad olid natuke segaduseks. Poolajaks olid vastased saanud just nii 2 väravat, kus meie mängijad korraks end ära unustasid.

Teisel poolajal jätkus võrdne mäng, kus meie lihtsalt vahel eksisime oma asetustes ja seetõttu endale ise probleeme tekitasime. Vähemalt eelmise mängu vigu – kaitses vales asendis seismist ja ülehüppamist – esines oluliselt vähem. Samuti oli ka söödumängus vähem paanikat. Siiski veel kahel korral kasutasid vastased ära meie eneseunustamised. Kuid teisel poolajal olime ise mitmel korral väga lähedal värava löömisele ja seekord nullile ei jäänud – oma esimese värava lõi Ardo Gerd Tuisk. Lõppseis 1-4.

Seotud uudised