Uudised Narva JK Puuma – Kuusalu Kalev 4-3

Narva JK Puuma – Kuusalu Kalev 4-3

14.august toimus järjekordne liigamäng Narvas, kus meie 2005-06 sündinud poisid kohtusid Puuma poistega.
Väljasõitu meie uue bussipartneriga “OmaBuss” tulid nautima Marten (kpk)[c], Arman (vv), Rikhard (r), Mikk (pk), Joonas (vk), Martin, Allen ja Jan-Eerik. Neis viimased kolm jäid vahetusse kui algviisik platsile jooksis.

Palli panid mängu Marten ja Rikhard, kel  palli lahtimängimisel ei olnud häid ideid ja jäid koha peale seisma. Selle olukorra kasutas kiirelt ära Narva võistkonna ja liiga suurim väravakütt. Ta võttis palli paari puutega, mängis Kuusalu kaitsjad koheselt üle ja lõi seisuks 1:0.
Poisid ei saanud tekkinud olukorrast õieti arugi kui panid palli taaskord mängu ja kordus täpselt sama asi. Seega esimese 1-2 minutiga oli seis juba 2:0. Peale seda võtsid meie poisid ennast kokku, panid palli rohkem liikuma ja tekitasid ohtlike olukordi vastase värava all. Ajamöödudes ja poolajavile kõlades oli seisuks 3:1 vastaste kasuks.
Teisel poolajal vahetasime ka väravavahti ning väravasuule asus viimastes mängudes hästi esinenud Allen.
Mäng kulges võrdne võrdsega. Teise poolaja keskel jäi värav kaheldavalt lugemata meie kasuks kui Joonase ülikauge tugev löök lendas üle väravahi latti ja vist ületas väravajoone. Väravavaht jooksis kiirelt väravasse tagasi ja korjas selle palli üles ning mäng läks edasi (kohtunik kinnitas, et pall ei olnud üle joone poole platsi pealt). Mõningad momendid hiljem mängis vasakul äärel vastased üle Marten. Ta lõpetas rünnaku tugeva löögiga väravale, mille Narva puurivaht tõrjus otse Armani jalale. Arman kõmmutas selle palli tühjast väravast seevastu täiega väravalatti ja mäng läks edasi. Lõpuvile kõlades olime jõudnud Narvalastele päris lähedale aga siiski tuli vastu võtta taaskord napp kaotus seisuga 4:3.
Klikk pildil avab pildialbumi

Üks Marteni väravatest

Meie momendid realiseeris seekord väravateks Marten. Pisut jäid kripeldama need alguses lastud 2 kiiret väravat, Joonase väravaks lugemata kauglöök ja Armani tühjast väravast latti löök. Seda kõike aga saame muuta juba 15.september kui Narva poisid meile külla tulevad.
Meie järgmine liigamäng toimub juba laupäeval 18.august kui kohtutakse liiga outsideri Rakvere JK Tsempioniga.
Ootame kõiki poisse mängule ja palju pealtvaatajaid, sest selles mängus on selge favoriidi koorem meie poiste õlul.

Seotud uudised