Uudised Kuusalu Kalevi 2003 võistkond kohtus liiga liidriga

Kuusalu Kalevi 2003 võistkond kohtus liiga liidriga

Kuusalu poisid sõitsid külla Tabasalu tiimile, kes on kõikidest oma vastastest lausa teerulliga üle sõitnud.
Tabasalu mängis väga osavalt, ning oldi nii võistkondlikult kui individuaalselt kõikides mänguelementides peajagu üle. Sellest ka suureskooriline tulemus.

Mäng algas kiire juhtväravaga Tabasalu poolt, kui olime liialt passiivsed ja vastane sai kaugelt löögile. Kogu mäng kulges koduvõistkonda taktikepi all ja Kuusalu võimalused tekkisid pigem väravavahi pikast lahtimängust või kontrarünnakutest. Paraku enamik neist lõppesid enne platsi viimast kolmandikku. Kuusalu  paar võimalust tekkis väravavahi eksimustest, kui viimane korjas tagasisöödu kätte. Kahjuks ei suudetud sellest väravaohtlikku olukorda luua ning hoopis vastased nõelasid ohtliku kontraga, mis ka realiseeriti. Korra tabasime ka väravalatti. Kui mängupildil iseenesest väga katastroofset ei olnud,(va. lahtimängust mängu ehitamine), siis vastased olid peajagu pikemad ja lükkasid kehaga hästi meid pallist eemale. Samuti mängiti hästi söötu ja paljud väravad pommitati ka kaugemalt. Kuigi väravas olnud Miikael suutis ka häid tõrjeid näidata, tuli tal väravast korjata terve hulk palle.

Kuna olime vaid ühe vahetusega, siis eesmärgiks oli mäng ära kesta ja ennast võimalikult säästa ning võimalusel kontrarünnakust vastuvärav lüüa. Ainult kaitsest ei saanud lähtuda, sest see oleks viimsegi isu positelt võtnud.  Pidime tunnistama kaotust 21-0, kuid poisid hoiavad pead püsti ning püssi keegi põõsase ei visanud.

Seotud uudised