Uudised Kuusalu Kalev – Rakvere Tsempion 22-0

Kuusalu Kalev – Rakvere Tsempion 22-0

18.august võõrustas Kuusalu Kalevi F vanuseklass päikselise ja sooja ilmaga Rakvere eakaaslaseid.

Autor: Helena Aug

Autor: Helena Aug

Mängule oli saabunud palju lapsi ja nende toetajaid. Kohtumise algviisiku moodustasid Risto (vk), Kent (pk), Ian (kpk), Jan-Eerik (r) ja Marten (vv + c). Vahetusse jäid Joonas, Mikk, Arman, Allen, Martin, Tener ja Rikhard.

Kuna oli teada, et vastupanu võib osutuda nõrgaks proovis treener anda mänguaega väiksema kogemusega mängijatele, kes said oma tööga suurepäraselt hakkama. Esimest väravat ei olnud vaja kaua oodata kui Ian mängu 2` mänguskoori avas.

Kiirelt lisandusid Iani poolt veel kaks väravat ning esimeste poiste väsimusmärkide ilmnemisega hakkas treener ka vahetusi tihedamalt tegema nii, et lõpuks siiski kõik poisid mänguaega said. Ridamisi tuli esimesel poolajal väravaid veel Martenilt, Mikult, Tenerilt ja Joonaselt. Poolajale mindi seisult 12:0.

 

Teisel poolajal sahistasid võrku Arman, Marten, Tener ja Rikhard. Taaskord toimus palju kooseisu vahetusi ja eksperimenteerimist väljakul. Nii mõnigi mängija leidis ennast kohalt, kus ta tavaliselt mänginud ei ole. Teise poolaja lõpuks olime väravaraamide vahele saatnud 10 palli.

 

Kokku lõime seega 22 väravat ning oma värava hoidsime puhtana.

Täpsema info väravalööjate ja minutite kohta leiate jalgpalliliidu kodulehelt.

 

Meie järgmine kohtumine toimub 1.september kell 13:00 Kuusalus kui võõrustame Jõhvi eakaaslaseid.

Seotud uudised