Uudised JK Kuusalu Kalev – FC Jõhvi Lokomotiiv 5:6

JK Kuusalu Kalev – FC Jõhvi Lokomotiiv 5:6

Peale pikka suvevaheaega jätkus nooremate poiste liigamängude kalender Jõhvi eakaaslaste vastu. Seoses veel kestva puhkusega oli meil palju puudujaid ning kohale saabus ainult 7 poissi vastaste 15 vastu.

Kuna ilm oli palav ja eelmine kohtumine Jõhvis lõppes seisuga 9:1 vastaste võiduga siis võis ennustada, et täna tuleb veel suurema skooriline kaotus. Mängu eesmärgiks seadis treener kaheksa või väiksema arvu väravatevahega tulemuse.

Platsile jooksid Kalevi poolt Allen (vv), Joonas (vk), Mikk (pk), Marten (kpk) ja Martin (r). Vahetusse jäid Ian ja Jan-Eerik.

Esimene poolaeg mängisime võrdne – võrdsega kuni 9. minutil viis Silov Romet Jõhvi poisid juhtima. Juba järgmisel minutil oli täpne Urlih Reino. Need kaks väravat äratasid üles ka meie poisid ning juba 15. minutil avas Meie skoori Marten.

Marteni esimene värav

Marteni esimene värav

Kaks minutit hiljem avas oma väravate arve Martin, kelle kauglöök kenasti väravasse lendas. Siiski kaks minutit enne lõppu jõudis sihile ka vastaste treeneri poeg Shashkov Ilja ning poolajale mindi seisul 2:3.

Teine poolaeg algas Kalevi poiste domineerimisega kui 25.minutil mängis ennast vabaks Marten ja lõi oma teise värava, seisuks 3:3. Sellele väravale vastasid Jõhvi poisid Shashkov ja Urlih väravatega seisuks 3:5 ning tundus, et meie poisid on murdunud. Siiski paar minutit enne lõppu leidsime uue hingamise kui väravavahi kaks eksimust kasutas kenasti ära Marten, kes skooris 36. ja 37. minutil ja seis oli taas viigiline. Tundus juba, et oleme valmistamas suurüllatust liigas, sest keegi pole veel Jõhvi vastu punkte teeninud kuid 1 minut enne mängu lõppu mängis meie meeskonna siiski üle Urlih Reino ja lõi mängu lõppseisuks 5:6.

Kaotasime küll mängu aga väravatevahe jäi minimaalne ehk ainult üks. Treenerile valmistas see ainult head meelt, sest tulemus oli kordades parem kui algselt oodata võis. Tõenäoliselt jäi ka see viigipunkt Meie lühema vahetusmeeste pingi taha kuna ilm oli tõesti palav ja vahetusi oli vähe. Mängust tooks treener seekord esile väravavaht Alleni ning vahetusmehed Iani ja Jan-Eeriku, kes pakkusid põhimeestele väärilist puhkust.

Seotud uudised

U10 turniiride saduU10 turniiride sadu

U10 grupi poolt uudiseid viimaste turniiride kohta. Pikk ning huvitav lugemine, võta kõrvale hea jook ja näks!🙂 Septembri esimene liigaturniir toimus 19. septembril Kosel, kus saime mängida 3 vastasega. Avamängus