Uudised Nooremad poisid mängisid pühapäeval Kiviõliga

Nooremad poisid mängisid pühapäeval Kiviõliga

16. juunil kohtusid nooremad poisid Kiviõli FC Irbise eakaaslastega. Esimeses kohtumises Kiviõliga saadud võit 7:2 lubas ka seekord poistel hellitada lootusi võidust. Algviisiku moodustasid Allen (vv), Marten (c + r), Mikk (kpk), Rikhard (pk) ja Joonas (vk). Vahetusse jäid Tener, Arti, Ian, Kent, Madis, Jan-Eerik.

Mäng algas kiire väravaga Marteni poolt kuid peagi andsime initsiatiivi ära ja ning jäime kaotusseisu 1:3. Poolajaks saime taas Marteni väravatest juhtima ning puhkepausile minnes oli seis 5:4.

Teisel poolajal jäime aga tugeva surve alla. Meie poolt tegid skoori ainult Marten ja Mikk ning sedagi mõlemad ainult korra. Vastased seevastu skoorisid paar väga kaunist väravat ning lõpptulemus jäigi 7:10.

Taaskord toob välja treener tõsiasja, et vastased mängisid teise poolaja oma “parimate” poistega ning vahetusi ei tehtud. Kalevi treener proovis jagada mänguaega kõigile kuid kahjuks ei suutnud me seda kvaliteeti hoida, mis oleks võidu koju jätnud. Selles mängus tooks treener eraldi välja Kent Clarki ja Alleni. Mõlemad mängijad alustasid pisut kartusega kuid ajamöödudes nad kohanesid ja sulandusid kenasti mängu.

Seotud uudised