Uudised Narvas 9 mängijaga 12 vastu

Narvas 9 mängijaga 12 vastu

Pühapäevasele mängule Narva saabus vaid 9 mängijat, kahjuks on oluline osa mängijatest erinevatel põhjustel puudumas.

Samas nagu ikka olid mängijad sellises olukorras natuke paremini motiveeritud ning kaitsemängus toimetati isuga. Kogu võistkond võitles ning suutis poolaja hoida 0-0 peal, seda hoolimata ka kohtuniku pingutusest kodunaiskonda aidata. Paar korda päästis Anu Alajärv meid õigeaegsete vastutulekutega halvimast, tõrjudes palli ka näoga.

Teisel poolajal jäime juba suurema surve alla – enam ei omanud me esimese poolaja eelist pärituule ja tagantpäikesega. Vastased said aina enam ohtlikke olukordi tekitatud, lisaks ei saanud me kuidagi kohtunikult positiivseid otsuseid. Kui mängust oli 60 minutit mängitud, siis said Heili ja Pille kahekesi jooksma vastaste kaitseliini taha, vaid väravavaht üle mängida. Paraku kohtunik kas ei märganud või ei tahtnud näha vastaste unelevat äärekaitsjat, kes suluseisu ära hoidis. Sellises olukorras sellise võimaluse äravõtmine oli väga valus. Aina enam tuli ka kummalisi audiotsuseid, kus selgelt vastasest väljaläinud pall jäi Narva naiskonnale. Vähemuses mängides annavad sellised valeotsused eriti tunda.

Nii ta lõpuks tuli – me ei suutnud palli oma kasti ees võites ääre poole ära suunata ning vastaste vastu pallivõitmine tekitas liiga hea olukorra, kust saadi avavärav. Hetkeks lõi see naiskonna rütmist välja ja kiirelt lasti ka teine värav. Mängu lõpuks meid paraku enam ei jätkunud, 2 mängijaline vähemus tegi oma töö. Nii sai Narva raskelt 3-0 võidu.

Protokoll:

protokoll

protokoll

Seotud uudised