Uudised Naiskond kaotas hetkeliidrile 0:2

Naiskond kaotas hetkeliidrile 0:2

Mängu kommenteerib asendustreener Reesi:

Pühapäeval, 16. juunil toimus Kuusalu KK staadionil naiste II liiga VII vooru mäng. Kuusalu naiskonna vastaseks oli seekord Rakvere JK Tarvas, kes pärast võitu kohaliku naiskonna üle ka liigatabelit juhtima asus.

Rakvere naised lõid oma esimese värava juba üsna mängu alguses karistuslöögijärgsest olukorrast. Meie väravavaht Anu suutis küll löögi tõrjuda, kuid esimesele pallile jõudsid vastased enne ning lõid palli sisse. Kuusalu kaitsjad jäid antud situatsioonis liiga passiivseks, mistõttu ei saa väravat vastaste õnnestumiseks, vaid pigem meie ebaõnnestumiseks pidada. Esimene poolaeg jätkus Rakvere surve all, kuid momente tekkis ka Kuusalul. Poolaja keskel andis Pille paremast äärest hea tsenderduse värava alla, Anne sai tsenderuse omaks, kuid kahjuks löök kõige paremini välja ei tulnud ning väravahil õnnestus pall püüda. See ilus rünnak elavdas ka vihma trotsinud pealtvaatajaid. Rakverelaste teine ning ühtlasi mängu viimane värav sündis samuti esimesel poolajal, seekord läks pall sisse õnnetult Kuusalu Kalevi oma mängijast. Poolaeg kaotati 0:2.

Teisel poolajal näitasid Kuusalu naised rohkem aktiivsust ning palli hakati ka ise valdama. Teravusi lõid keskväljal nii Anne kui ka Kati. Vastased pidasid Katit meie kõige ohtlikumaks mängijaks, mistõttu võis tihti kuulda „Vaadake nr 37-t!“. Kuigi rünnakuid ehitati rohkem kui esimesel poolajal, ohtlikke pealelööke eriti vastaste väravale teha ei suudetud. Mängu viimasel veerandtunnil tegi Kuusalu ka oma ainsa vahetuse, kui ründesse toodi jõudu veelgi juurde. Kahjuks jäid väravad siiski tulemata.

Kuusalu naiskond on kuuest senipeetud mängust kogunud ühe võidu ja viis kaotust. Kuigi naiskonna mõned liikmed on noored ja kogenematud, siis nagu mängu teine poolaeg näitas, saab ka suhteliselt noore koosseisuga korralikult mängida- ainult tahtmist peab rohkem olema, juba algusest peale.

Seotud uudised

Trenniajad sisehooajalTrenniajad sisehooajal

Sisehooajal on trenniajad järgmised:  Tüdrukutel ja algajatel poistel: esmaspäeviti (vanas saalis) ja kolmapäeviti (uues saalis) 18-19 Poistel 2003-04: teisipäeviti  ja neljapäeviti uues saalis 18.30-19.30 Poistel 2005-06: teisipäeviti ja neljapäeviti uues saalis 18-19