Uudised Meie F vanuse võistkonda külastas Raasiku noortegrupp

Meie F vanuse võistkonda külastas Raasiku noortegrupp

19.6 pidasid nooremad poisid sõprusmängu külla sõitnud Raasiku Jokker 1993 poistega.

Mäng toimus vastavalt F.IX liiga reeglitele ning mänguaega said kõvasti kõik kohale tulnud poisid, sest mängisime 2 x 30min.

Kalevi treener eeldas, et mängu hakkab domineerima Kalev, sest Raasiku poistele oli see esimeseks kogemuseks nii suurel väljakul vastasmeeskonna vastu mängida.

Esimene poolaeg kulges võrdne – võrdsega, kuid Kalev oli pisut sammu võrra ees. Võideti 1 vs 1 olukordi, juhiti skooriliselt ning initsiatiiv oli samuti Meie poiste käes.

Teisel poolajal panid Kalevi poisi teise käigu sisse ning Raasiku sellega kaasa ei tulnud. Üks värav teise järel suurenes ka skoor ning lõpuvile kõlades oli seisuks 12:5 või 14:7. Täpsemat skoori ei jõudnud kahjuks keegi pidada, aga midagi taolist ta jäi.

 

Raasiku poisid jäid ka kogemusega rahule ning kutsusid Meid külla Raasikule, et saada ka kunstmuru kogemust nende uuel väljakul. Sai lubatud, et sügisringi liigamängude vahel leiame aega ka neile külla sõita. Eks peale suvepuhkust vaatame – millal ja kas on võimalust ka reaalselt neid külastada.

Seotud uudised