Uudised Raplamaa JK Kohila (03)- JK Kuusalu Kalev (03)

Raplamaa JK Kohila (03)- JK Kuusalu Kalev (03)

Kuusalu Kalevi vanem lastevõistkond külastas neljapäeval Kohilat.
Kohtuti Raplamaa JK Kohila võistkonnaga, kelle ülekaalukat paremust pidime tunnistama. Poisid alustasid südilt ja kaitse oli üpris kindel, samuti väravas tegutsenud Markus tegi silmapaistva partii.
Mänguaega jagus kõigile, aga paraku sellega kannatas natuke ka mängupilt. Pidime vahetusi tihedalt tegema, sest palav ilm tegi oma töö. Oma paremuse panid maksma Kohila tiim, kelle koosseisus vaid üks 2004. sündinud noormees, ülejäänud poisid olid vanemad.

Poolajaks oli koduvõistkonnal kindel edu sisse mängitud ja Kuusalu sai mänguruumi juurde. Kalevi ründaja Ats tekitas oma väledusega vastastele peavalu, ning paar korda peatati ta vea hinnaga. Ühe karistuslöögi saatis teele Miikael, kuid väravavaht tõrjus selle tagasi, Miikael sai tagasipõrkunud palli veelkord värava poole saata, kuid pall võrku ei lennanud. Ats murdis mõned korrad ka vastastest mööda ja sai väravavahiga silmitsi, löögid paraku raami ei leidnud ja paar korda oli ka kiiper jaol. Mängu lõpus tekkis juba rohkem võimalusi ja Aaron saatis kaugelt teele kõrge palli, mis napilt väravapostist mööda lendas. Ats sai hoo üles ja mängis vanemad poisid osavusega üle ning skooris kaks väravat Kuusalu eest. Poiste juubeldus oli suur, sest viimane mäng silmi pähe me ei saanud.

Mäng lõppes skooriga 11-2 koduvõistkonna kasuks.
Positiivne oli, et tekitasime ohtlike momente rohkem kui viimastes kohtumistes ja hea päeva korral oleks kaotusseis juba väiksem olnud.

Seotud uudised