Uudised Naiskond võttis avamängus vastu kaotuse

Naiskond võttis avamängus vastu kaotuse

Kuusalu Kalevi naiskond sõitis pühapäeval külla Sillamäe Kalevile, kes on varasematest liigahooaegadest tuttav vastane. Mäng algas tuules ja vihmas ning oludega kohanesid paremini kohalikud pallimängijad. Esimese 15 minuti jooksul saime harva üle poole väljaku, kuid samas vastased väga palju ohtlikku teha ei suutnud. Seejärel saime meie hoo üles ning surusime vastase pigem vasturünnakuid tegema. Ausalt öeldes mängisime isegi üllatavalt hea mängupildiga, kuna meil olid mitu mängijat tegemas kas oma debüütmängu või veel vähese mängukogemusega.

Paraku maksis meile kätte see kogenematus, vastased said kergelt 1-0 ette väravavahi eksimusest. Samas keegi Anu ei süüdistanud – noore väravavahina on vead vältimatud. Peale juhtväravat hakkasid Sillamäe mängijad veel enam kaitsele rõhuma ning meil tekkis hulganisti võimalusi – mis paraku eelmisele hooajale omaselt raisati ära. Kas ebaõnnestus löök, või jäeti märkamata paremas positsioonis asuvat mängijat, kes võinuks vabalt löögile pääseda. Vastased said samas parima võimaluse – teenides kergelt penalti. Meie õnneks lendas pall kaugele väravast mööda.

Teine poolaeg jätkus samal moel, vahe oli vaid selles, et nüüd saime juba Sillamäe päikse all mängida. Mängupilt oli hea, peamine viga oli rünnakute viimistlemises. Samas võinuksime natuke ka mitmekülgsemalt mängida, liiga palju taheti lihtsalt võidujooksuks palli ette taguda. Lõpu eel hakkasime riske võtma ja tõstsime mängu ründavamaks. Teenisime isegi penalti, kuid paraku väravavaht püüdis palli. Penalti olukorras tegi rahulolematuks see, et vaid 1 meie mängija oli valmis jooksma järgi pallile, samas kui ülejäänud jälgisid penaltilööki pigem pealtvaatajatena.

Meie penalti - paljude pealtvaatajatega

Meie penalti – paljude pealtvaatajatega

Lõpp läks paraku meil koledaks. Meie riskivõtmise tõttu said vastased kiirrünnakutel löödud 2-0 ning siis ka minnalaskmismeeleolus said vastased veel 2 kerget väravat. 6 minutiga 3 väravat on pisut palju lasta, vaimu ei tohiks lasta niimoodi ära murda!

Mängu protokoll:

Mängu protokoll

Mängu protokoll

Seotud uudised