Uudised Naiskond kaotas esimeses kodumängus liiga liidrile

Naiskond kaotas esimeses kodumängus liiga liidrile

Pühapäeval võtsime Kuusalus vastu liiga liidri, Tallinna JK Puuma naiskonna.

Meil jätkus sama häda, mis meil sel hooajal ikka kummitanud on – osa võtmemängijaid on vigastatud või haiged. Seekordki pidid paar mängijat asuma formatsioonis enda jaoks harjumatus rollis. Vahetusmängijaid sarnaselt eelmise kahe mänguga oli meil samuti vaid 1. Ja see sai selles mängus ka otsustavaks.

Mängus haaras kohe initsiatiivi vastane, kes küll väga teravaid olukordi luua ei suutnud. Ka enne mängu sai rõhutatud, et II liigas ei löö keegi sulle väravat ilma kaitsetöö eksimuseta. Nii paraku ka läks. Meie eksimust ära kasutades läksid vastased juba 6. minutil 1-0 ette. Seejärel mäng rahunes ja võrdsustus. Meie ebaharilik koosseis sai rünnakute ehitamisega juba tunduvalt paremini hakkama kui Ülenurmes, oli loogilisi rahulikke lahendusi. Dagne ees tekitas vastastele kõvasti paanikat oma kiirusega – Puuma mängijad togisid teda pidevalt, samas ise kohtuniku poole kaeveldes. Üldse tuleb tunnustada kohtuniku rahulikku meelt, et vastaste mitte kõige tsensuursemaid väljendeid kasutanud treenerid mängu lõpuni platsi äärel vaadata said – on aru saada, kust vastased oma hädaldava hoiaku võtnud on.

Hoolimata võrdsest mängust jõudsid vastased meie teist viga ära kasutades 2-0 eduseisu 10 minutit enne poolaja lõppu. Meie saime pärast seda isegi oma surve veel enam peale ning tekitasime mõned ohtlikumad olukorrad, mis paraku väravaga ei päädinud. Poolaja viimastel minutitel kaotasime meie kaitse kindlustaja Jette jalakrampide tõttu.

See tõi kaasa sunnitud vahetuse II poolaja alustuseks ning sundis veel enam formatsiooni segi lööma. Mängisime siiski positiivselt edasi, lihtsamaks tegi asja see, et vastased jätkuvalt eelistasid mängimisele kohtuniku kallal hädaldada. 55′ minutil saime värava kirja ilusast loogilisest rünnakust. Keskpoolikud mängisid palli Kadri-Liinale, kes äärelt vabana sai tõusta ning otsida üles kaitsjate vahelt Dagne, kes oma kiirusega neist vabanes ja pääses väravavahiga silmitsi. Viimane puude paraku osutus liiga tugevaks ja väravavaht sai palli pea-aegu blokeeritud. Pall jäi alasse ja mängijatesummas sai löögile Anne, kes vähendas kaotusseisu üheväravaliseks.

Vastased sattusid paanikasse ning me jätkasime hoogsalt surumist. Aga vastased rahustasid meid kiiresti maha, küll õnnega pooleks. Keskvälja lähistelt läks õnnega pooleks kõrge kaarega väravasse palli paanikas ettelöömine. Ja kui see meid lõplikult ei heidutanud, siis mängu rahustas lõplikult maha Dagne väljakult lahkumine kah krampide tõttu. Nii jäime viimaseks 25-ks minutiks kümnekesi platsile. Vähemuses me enam teravusi väga luua ei suutnud ning mäng lõppes Puumade 3-1 võiduga.

Mängu meil siiski oli ning lootes mängijate tervenemisele, siis tahaks järgmise mänguga punktiskoori avada.

Mängu protokoll:

Protokoll

Seotud uudised