Uudised 2004/2003 poisid kohtusid JK Rapla võistkonnaga

2004/2003 poisid kohtusid JK Rapla võistkonnaga

Kuusalu meeskond võttis end teisel poolajal kokku, kuid siiski pidi alla vanduma Raplamaa JK Rapla tiimile.
Külalisvõistkond oli kohale tulnud tõenäoliselt kerget võitu võtma, sest varumeeste pink oli pigem lühike.

Skoor avati 6. mänguminutil, kui kaugelt sooritatud tugev löök, üle meie väravavahi lendas. Järgmise kuue minutiga oli kaotusseis paraku juba 3-väravaline.
Võideldi kõvasti, kuid mingil hetkel kalevite jõud rauges. Silmapaistvaid võimalusi oli Atsil ja Miikaelil. Korduvalt vastased üle mänginud Ats, mängis oma löögipositsiooni liiga teravaks ning ei suutnud kuidagi korralikult palli tabada. Hea võimalus oli ka Miikaelil, kes tugeva löögiga testis ära staadioni uued värava konstruktsioonid –  sooritatud löögi tulemusena põrkas pall väravalatti. Võimalusi oli esimesel poolajal külalistel rohkem, kuid Kuusalu suutis vaatamata vastase ülekaalule ka ise häid momente tekitada. Paraku, poolajal mindi 0-5 kaotusseisus, sest koduvõistkonna rünnakulõpetused vilja ei kandnud.

Teisele poolajale mindi juba tunduvalt julgemini peale. Kuigi Rapla domineeris, ei suutnud nad väravaid kohe lüüa. Ennastsalgav kaitsemängijate tegutsemine aitas palju eneskindlust koguda ka Markusel, kes oli Kuusalu kindamees. Siiski, vastased lõid poolaja keskel järjestikused 2 lihtsat väravat. Viimased noodid jäid aga Kuusalu poistele, kes vaatamata vastase suhteliselt kindlale tegutsemisele, hoidsid külalised edaspidi kuival. Värava sai kirja Ats, kes vastastest läbi mängis ning täpse löögi võrku lõi. Kulus veel viis minutit, kui ka Aaron sai hakkama tõelise iluväravaga, osavalt palli endale saanud ja läbi kaitsjate peale põrutatud löök lendas põiklati põrkega väravavahi selja taha. Löödud väravad sütitasid koheselt kogu meeskonna ja anti viimane käik – Ats skooris ka teistkordselt ning teine poolaeg võideti seisuga 3-2.

JK Kuusalu Kalev(03) – Raplamaa JK Rapla(03) 3-7 (Poolaeg 0:5)

Treeneri arvates oli oluline poolajapausil selgeks teha, et võistkonnal oli sama palju skoorimisvõimalusi kui vastased ära lõid. Samuti peab mängima alates esimesest minutist, ning tähelepanu koondamine muudab ka mängu lihtsamaks. Esile tasuks tuua korralikku võitlusvaimu kõikide poiste poolt ning aukartuse kadumine vastase eest, tõstis poiste enesekindlust.

Seotud uudised