Uudised Uudised 2013 hooaja kohta

Uudised 2013 hooaja kohta

[singlepic id=118 w=320 h=240 float=right]

Aastase tegutsemisega on jalgpallitreening osutunud Kuusalu vallas väga populaarseks. Algsest ühest treeninggrupist pidime juba poole aasta pärast moodustama 3 gruppi. Seetõttu osaleb sel hooajal meie klubist Eesti meistrivõistlustel 3 noortevõistkonda eelmise aasta 1 võistkonna asemel:

  • F vanuseklassi poisid (2005-06), kus osaleb 22 poissi
  • E vanuseklassi poisid (2003-04), kus osaleb 16 poissi
  • E klassi tüdrukud (2003-06), kus osaleb 13 tüdrukut.

Jätkuvalt ootame uusi poisse ja tüdrukuid treeningutele!

Kuusalu Kalevi naiskond jätkab koostööd Tallinna Kaleviga. 2 meie mängijat on juba tõusnud Kalevi Meistriliiga nimekirja. Ülejäänud mängivad Tallinna Kalevi II või Tallinna Kalev III nimekirjas vastavalt kas esiliigas või teises liigas. See garanteerib selle, et kõik mängijad saavad enda arenguks vajaliku mängude arvu. Keegi ei jää mänguta seetõttu, et koosseisu ei mahu.

Lisaks on klubil plaan avada sügisel lapsevanemate nõudmisel 2007. aastal sündinud laste treeninggrupp. Selle kohta avaldame täpsema info augustis.

Seotud uudised