Uudised Palun aita hankida Kuusalu staadionile uued väravad!

Palun aita hankida Kuusalu staadionile uued väravad!

Tihti on staadionil mitu lastegruppi või näiteks mehed ja naised korraga treenimas ning kõigile ei jagu väravaid mängimiseks. Seetõttu algatasime kampaania Kuusalu staadionile uute väravate hankimiseks, mida oleks kerge liigutada nii täiskasvanutel kui ka lastel. Palun aita meil kampaaniat edukalt läbi viia – anneta raha väravate jaoks ning jaga infot kampaania kohta!

Annetusi ootame kas Kuusalu Spordikeskuses asuvasse korjanduskasti või Jalgpalliklubi Kuusalu Kalevi kontole 771000669068, märksõnaga “väravad”.Väravate kampaania

Seotud uudised

Tule Kodumängule!Tule Kodumängule!

Mängude vaatamine ja külastamine on üks tähtis treeningprotsessi osa, eriti just noortegruppidel. Seepärast kuulutamegi välja mängu meie kõige aktiivsema fänni leidmiseks! Osalemine on väga lihtne, lihtsalt postita oma Facebooki või