Uudised Naiskond võttis Rakverest kaasa 3-0 võidu

Naiskond võttis Rakverest kaasa 3-0 võidu

Kadri-Ann realiseerimas penaltitMängu alustasime jälle natuke liiga rahuliku tempoga ning liiga närviliselt. Kas loodeti, et Rakvere annab ise kohe mängu ära? Igatahes oli avapoolaeg võrdlemisi tasavägine, meil olid küll paremad võimalused, kuid palli hoiti küllaltki võrdselt. Oma osa palli mitte kontrollimises oli kaitseliinil, kes ka ilma vastaste surveta mängis palli esimese puutega kohe tagasi, selmet kontrollida palli ja rahulikult maast liikuma panna. Vahepeal meenutaski see mäng rohkem ping-pongi kui jalgpalli. Teine süü palli mittehoidmises oli keskpoolkaitsjatel, kes tahtsid palli pisut üle hoida ja ei suutnud kuidagi vabadele ääremängijatele või äärekaitsjatele palli suunata.

Pinge võttis maha alles Jana järjekordne värav karistuslöögist, mis ilusti latti alla sisse vajus. Pärast seda hakkasime palli enam kontrollima, vastased vist kaotasid ka pisut eneseusku.

Teisel poolajal sekkus mängu Kadri-Ann, kes hakkas keskelt ise teravusi looma ning käristas Rakvere kaitse oma kiirusega laiali. Aina enam oli Rakvere sunnitud vigadega rünnakuid peatama ning nende endi ründemäng suubus kiirelt. Meie väravavahil oli teisel poolajal ilmselt juba väga igav olla. Kui teisest poolajast oli mängitud veerandtund, siis tehti Kadri-Annile viga karistusalas. Teenitud penalti realiseeris ta ise ning mäng oli tapetud.

Viimase naela Rakvere kirstu lõi Pille Parre – rahulik löök vasaku jalaga postipõrkest sisse ning lõppskooriks 3-0. Hea võimalus skoori kasvatada oli ka teisel Pillel, kuid tema rahulik ja täpne löök tuli postist platsile tagasi.

Kui üldiselt võis mänguga rahule jääda, siis natuke häiris see, et meil võtab aega mängu sisselamine. Loomulikult on ka see probleem, et ilma Kadri-Anni oskusteta on meil ees võrdlemisi nüri mäng. Ka söödumäng jättis soovida, nii kaitseliinis kui ka õigeaegne söötudejagamine vastaste kaitseliini taha – tihti oodati liiga kaua ja siis põhimõtteliselt juba soojendati vastaste hästi mängulugevat väravavahti.

Koosseis: Karina Kork, Kadri Narusk (70. Anni Koppel), Piret Peterson, Kaidi Veemees, Jette Rindesalu, Pille Plakk, Reesi Kuslap (60. Katrin Sõstar), Jana Pipar (70. Raili Püü), Pille Parre, Kristi Gross, Evely Randma (46. Kadri-Ann Valgeväli)

Seotud uudised