Uudised Naiskonna õnnetu kaotus Viljandis

Naiskonna õnnetu kaotus Viljandis

Järjekordne möll Viljandi värava allNaiskond kohtus Viljandis kohaliku Tulevikuga, kellega kodus suurest ülekaalust hoolimata 0:0 viiki mängiti. Viljandis oli ilm päikseline ja kuum, millest tingituna mõlemad võistkonnad alustasid mängu väga loiult. esimesed 25 minutit ei toimunud midagi, meie üritasime pisut enam, aga ei jõudnud kuidagi löögile.

Peale poolaja keskel toimunud joogipausi hakkasime tugevamini suruma ning Viljandi oli sunnitud bussi värava ette parkima. Võimalusi hakkas tekkima üksteise järel, paraku tõmbas vastaste väravavaht alati pikema kõrre. Vastased lootsid pigem vasturünnakutele, kus nende jõuline ja kiire ründaja suutis üksi kolmele kaitsjale probleeme tekitada. Kuna me olime huvitatud ikkagi võidust, mitte 0:0 viigist, siis võtsime rohkem riske ja teenisime  jätkuvalt iga mõne minuti järel ohtlikke olukordi. Korra õnnestus Kristil ka väravavahist ka pall üle suunata, aga siis jõudis väravajoonelt päästma vastaste kaitsja.

Teine poolaeg jätkus samas võtmes, meie ründasime, aga väravasse palli ei saanud. Probleem oli õigeaegse ajastamisega, millal oma spurti alustada, et jõuaks enne kaitsjaid või väravavahti pallini. Pigem tekkisid ohtlikud olukorrad sellest, et meil ääremängijad lihtsalt jooksid aeglasematest vastaste kaitsjatest ümber. Paraku polnud siis enam reeglina kellelegi sööta või oli sööt ebatäpne peale pikka spurti.

Mida aeg edasi, seda enam hakkasime närvitsema – sõneldi omavahel, vastaste ja kohtunikuga. Mängule sellest loomulikult kasu ei olnud. Kui vastaste osav ründaja ühe võimaluse ära realiseeris – kuigi teda võinuks vea hinnaga 3 mängijat takistada, siis kaotasime täielikult pea. Jah, väravavõimalusi tekitasime ikka, aga usku enam ei olnud – iga väike ebaõnnestumine tõi kaasa vingumise jne. Selles osas ei saa eriti rahul olla mänguga – mängule keskendumisega võinuks mängu veel päästa.

Kui võimalused kokku lugeda – meil umbes 20 ja Viljandil 2, siis tundub skoor ebaõiglane. Samas realiseerimine on kah ikka mängu osa, pealegi sellises mängus on ka 20 väravavõimalust vähe, kuna vastane istus kaitses ja ei teinud seda kuigi efektiivselt.

Koosseis: Karina Kork, Kadri Narusk (46. Agne Rauba), Anne-Catherine Paulus, Kaidi Veemees, Jette Rindesalu, Pille Plakk, Kristi Gross, Jana Pipar, Piret Peterson, Raili Püü, Elina Stepanova

Seotud uudised