Uudised Väravatesadu Sillamäel: 9-2 võit

Väravatesadu Sillamäel: 9-2 võit

Hetk mängust

Hetk mängust

Naiskond pidas teise ringi avamängu Sillamäel. Buss eksis teel Sillamäele pisut ära ning seetõttu jäi soojendus praktiliselt ära. Loomulikult peegeldus see ka mängupildis ning jäime kiirelt vastaste surve alla.

Vastased proovisid mitu korda läbisööte  ning paraku ka edukalt – kui pool esimesest poolajast oli mängitud, siis olime juba 0-2 kaotusseisus. Korra oli Sillamäe ründaja meie kaitsjatelt ära jooksnud ja ära löönud, korra said sarnases olukorras penalti.

Eduseisus Sillamäe rahunes ning saime oma mängu leida, mille järel enam Sillamäele uut võimalust mängu tulla ei antud. Viik seati jalule kiiresti Ereti ja Elina poolt, poolaja lõpuminutil realiseeris Pille tsenderduse juhtväravaks Kadri-Ann.

Teine poolaeg oli täielikult meie käes, eriti hoogu läks Kadri-Ann, kes lõi veel 4 väravat, lisaks temale skoorisid veel Jana ja Jette.

Kokkuvõttes korralik esitus naiskonnalt, lisaründejõud aitas lõpuks ka resultatiivse mänguni. Terve senine hooaeg oli meil mängupilt olnud rahuldav, aga nüüd tulid lõpuks ka väravad.

Koosseis: Karina Kork, Piret Peterson, Jette Rindesalu, Kadri Narusk, Katrina Narusk (69. Anni Koppel), Eret Viidakas, Reesi Kuslap (69. Raili Püü), Jana Pipar, Pille Plakk, Elina Stepanova (66. Katrin Sõstar), Kadri-Ann Valgeväli

Seotud uudised