Uudised Naiskonna teine kaotus

Naiskonna teine kaotus

Järjekordses kodumängus võtsime vastu Narva Transi. Kahjuks alustasime mängu halvasti – juba teisel minutil jäeti vastaste audiviske ajal mängijad peale võtmata, kiire läbimurre äärelt ning seis oligi 0-1.

Pärast väravat saime tasapisi mängu käima, söödumäng oli selle hooaja paremaid. Lõime ka võimalusi, kuid paraku väravasse pall minna ei tahtnud. Vastased istusid oma kasti lähistele bussi parkima ning lootsid oma teravatele vasturünnakutele.

Teisel poolajal tugevdasime survet vastaste väravale, kuid saime lõpuks ise karistada – vastased realiseerisid oma 2 kiirrünnakut ja olime 0-3 kaotusseisus. Oma jälje jättis mängule harjumatu ja kokkumängimata keskkaitse, kuid selle taha pugeda ei saa. Oma võimalused ära lüües ning duellides enam võideldes saanuksime kindlasti võidu.

Kui Nele suutis lõpu eel ühe värava tagasi lüüa, siis tekkis vastastel väike paanika, saime väga tugeva surve peale ning kahel korral saime võimaluse lüüa pall tühja väravasse, kuid ei suutnud palli kontrollida. Võit Narvasse 1-3.

Võimaluste äralöömine on meie suurim probleem, millega peame tegelema. Pallihoidmine ja võimaluste ehitamine on mõne mänguga juba oluliselt paremaks läinud.

Meie koosseis: Pille Plakk, Kadri Narusk (Anni Koppel), Eret Viidakas, Kaidi Veemees, Jette Rindesalu, Nele Nõgisto, Raili Püü (Kätlin Hein), Katrin Sõstar, Reesi Kuslap, Kristi Gross (Pille Parre), Katrina Narusk (Karina Kork, Elerin Armväärt)

Seotud uudised