Uudised Karikamäng Nõmme Kaljuga – kaotus ilusa mänguga

Karikamäng Nõmme Kaljuga – kaotus ilusa mänguga

Nädala sees toimunud karikamängus said oma mängijadebüüdi teha Elsbeth ja Anne Grethe ning mõlemad said sellega kenasti hakkama. Koosseis oli meil tavalisega võrreldes huvitav, kuna puudusid mitmed tavalised algkoosseisu mängijad. Väravasse läks esimest korda Karina, kes tegi seal muljetavaldava mängu.

Mängu alustasime kümnekesi, kuna otse töölt saabunud Kristi veel sidus oma jalga kinni. Hästi paika pandud kaitseplaan pidas, naiskond toetas üksteist häälekalt ning positsioone hoiti eeskujulikult, tehes Kaljul võimaluste otsimise keerukaks. Pigem üritas Kalju kaugelt peale lüüa, läbi pääsenud pallid püüdis Karina raskusteta.

Keskväljaku panid kinni Marje ja Reesi, kes lihtsalt ei lasknud palle keskelt läbi, võitsid praktiliselt kõik kahevõitlused. Isegi kohtuniku kergest koduvilest ei lastud end häirida, ning keskenduti omale mängule. Poolajaks suutsime mängu hoida 0-0 peal ja vastaste avaväravat ei paistnud kusagilt.

Teine poolaeg jätkus sarnaselt – Kalju ründas, kuid midagi väga ohtlikku luua ei suutnud. Pigem jäädi silma toorutsemisega, mida kohtunik märgata ei tahtnud. Mõni karmim kohtunik oleks vastaste number 10 kindlasti mängu lõpuks platsilt eemaldanud.

Eriti ilus oli meie mängus vaadata ründest kaitsesse liikumist – kõik toimis õlitatult: lähim mängija võttis vastaste rünnakul tempo maha ja teised jõudsid kenasti palli alla tagasi.

Avavärav tuli lõpuks lihtsast eksimusest keskväljal  üks poolikutest ei jõudnud palli alla, ja teised ei suutnud ruumi ära katta – 25-30m vahelt pall lati alla ja Kalju läks juhtima.

Kui enne olime rünnanud suhteliselt väikeste jõududega, siis nüüd lülitusime enam rünnakule ning tekitasime vastaste kaitses korralikult paanikat. Paar korda olime väga lähedal 1-1 olukorrale väravavahiga.

Paraku rikkus mängu lõpu kohtuniku räige eksimus, millest tuli 2-0 värav. Pall oli meie väravavahi käes, vastaste ründaja läks ja rebis käega palli lahti ning lükkas palli väravasse. See värav kahjuks mõjutas ka meie eneseusku, et suudame mängu päästa ning meie rünnakuteravus hajus. Lõpu eel suutis Kalju veel ühe kahtlase värava lüüa ning lõppseisuks jäi 3-0 Kaljule.

Pärast lõpuvilet tuli naiskonna juurde mängu jälginud koondise treener, kes kiitis võistkonda väga võitlusliku ja hea mängu eest. Eriti sai kiita väravas head tööd teinud Karina.

Meie koosseis: Karina Kork, Kadri Narusk, Jette Rindesalu, Katrina Narusk, Anni Koppel, Kristi Gross, Reesi Kuslap, Marje Arro, Elsbeth Link (Kadri-Liina Meister), Aleksandra Vakar (Anne Grethe Tuisk), Katrin Sõstar

Seotud uudised