Uudised Naiskonnal teine väravateta mäng järjest

Naiskonnal teine väravateta mäng järjest

Pühapäevases kodumängus kohtusime Rakvere JK Tarvase naiskonnaga. Eelmisel aastal jagasime sama vastasega punktid võrdselt – kodus võitsime 4-1, ja Rakveres kaotasime 0-1.

Seekord siis väravate löömiseni ei jõudnud kumbki naiskond. Mängu parim võimalus oli Rakverel, kes teenis mängu esimestel minutitel penalti meie rumalast käega mängust karistusalas. Meie õnneks lendas penaltilöök väravast 3-4 meetrit nii üle kui mööda.

Edaspidi oli mäng pigem meie käes, eriti esimese poolaja lõpuosas oli värav pidevalt õhus, kuid me ei suutnud oma võimalusi endiselt realiseerida. Ilmselt võib viigiga pisut enam rahul olla Rakvere, kuigi nemad kindlasti kiruvad kasutamata jäänud penaltit. Samas meil jäi löömata jäänud 1-1 olukordade tõttu selgelt tunne, et pidanuks võidu ära võtma.

Koosseis: Pille Plakk, Kadri Narusk, Mirell Soasepp, Kaidi Veemees, Jette Rindesalu (Elerin Armväärt), Nele Nõgisto, Marje Arro (Jana Pipar), Katrin Sõstar (Raili Püü), Reesi Kuslap, Karina Kork (Aleksandra Vakar), Katrina Narusk (Anni Koppel)

Seotud uudised