Uudised Naiskond kaotas lõpuminuteil Levadia duubelnaiskonnale 1:2

Naiskond kaotas lõpuminuteil Levadia duubelnaiskonnale 1:2

II vooru mängus võttis meid oma kodustaadionil vastu Levadia II. Vastastel oli koosseisus mitmed Meistriliiga kogemustega mängijad, kes mängu kohe kiireks ajasid. Selline tempo tundus meile harjumatu ning esimese 10 minutiga jäi mulje, et kohe-kohe algab väravatesadu Levadiale. Levadia üritas küll äärtelt ja keskelt, kuid väga head löögipositsiooni ei leidnud. Kaugemad üritused püüdis seekord väravavahina tegutsenud Pille kindlalt.

Meie edukamad rünnakud käisid läbi pikkade söötudega Katrinale, kellega vastased tõsiselt hädas olid. Paraku pallivõitmisele järgnes harva tugi keskpoolikute või äärte poolt ning tihti me vastastele ohtlikuks ei saanud. Vastased aga lõhkusid meie kaitseliini oma parema ääre kaudu, kus kiire mängija meil palju probleeme valmistas.

Kui pool tundi oli mängitud, pääsesid Levadia mängijad keskelt läbi, kogenematusest jäeti kasutamata võimalus teha viga ja vastase rünnak peatada. Pillel ei olnud suurt midagi Ljubov Maksimova löögi vastu teha ja vastased asusid 1-0 juhtima.

Pärast kaotusseisu jäämist aktiviseerusime koheselt ning Katrina teenis vea umbes 25 meetri kaugusel väravast. Karistuslööki asus sooritama Jana, kes palli täpselt lati alla toimetas. Vaid kahe minutiga olime mängu viigistanud: 1-1.

Teisel poolajal jäime veel enam Levadia surve alla, mida kaugemale mäng veeres, seda vähem me ise loogilisi rünnakuid sooritasime. Keskel küll võideldi hästi ja kahevõitlustes saime enamik palle omaks, kuid suurema liikuvusega Levadia mängijad võtsid meilt palli kiirelt tagasi. Omajagu tegi raskemaks mängu Katrina vigastus 55. minutil. Pärast seda me ei leidnud enam tipuründajat hästi üles, mäng äärtest ei toiminud samuti. Samas pidasime survele kenasti vastu tänu tublile võitlusele ja Pille heale tööle väravasuul.

Võitu kätte saada tahtes vahetas Levadia sisse Eesti koondislase Inna Zlidnise. Mängupilt hullemaks ei läinud, kuid see vahetus kujunes siiski otsustavaks. Kui mängu lõpuni oli jäänud vaid 2 minutit, tegime rumala pallikaotuse oma karistusala lähistel ning ei jõudnud kaitsele ümber orienteeruda. Vastased tegid paar kiiret söötu ning Zlidnis realiseeris rünnaku lüües palli kindlalt väravavahist mööda: 2-1.

Kaotusseisus asusime kohe kiirelt viigiväravat jahtima, Levadia tegi selle ka võimalikuks, kuna vajus liiga oma värava alla. Saime ka korraliku viigivõimaluse, kui Karina paremalt äärelt läbi tungis ning palli karistusalasse mängis, kust Reesi löögile sai. Paraku lendas hea viigistamisvõimalus üle värava.

Kuigi lõpu eel viigist ilma jäämine mõjus mõrult, siis tuleb naiskonda kiita hea ja distsiplineeritud esituse eest tugeva vastase vastu. Natuke enam rääkimist ja üksteise abistamist ning vastastel oleks veelgi raskem meie kaitset murda.

Koosseis: Pille Plakk, Kadri Narusk (Mirell Soasepp), Kaidi Veemees, Piret Peterson, Jette Rindesalu, Jana Pipar, Nele Nõgisto, Reesi Kuslap, Renate Kiigske (Katrin Sõstar), Karina Kork, Katrina Narusk (Kadri-Liina Meister, Elerin Armväärt)

Seotud uudised