Uudised Algab registreerumine EJL suvelaagritesse

Algab registreerumine EJL suvelaagritesse

Eesti Jalgpalli Liit ootab oma suvelaagritesse 6-11 a lapsi, varasem jalgpallikogemus pole oluline. Laager kestab 5 päeva. Laager on hea vaheldus tavalisele trennile.

Täpsem info ja registreerimine EJL kodulehelt, registreerimine algab täna!

Suvelaagritesse on oodatud kõik – nii need, kes on varem vutitrennis käinud, kui ka alaga esmatutvust tegevad noored. Laagripäev on jaotatud osadeks – hommikuti kerge treening, lõunasöök ning erinevad mängud pärastlõunal. Tavaline laagripäev kestab kella 10st kuni 17ni (reedel kuni 13ni), lisaks toimub üks ekskursioonipäev. Aastate jooksul on laagrites osalenud lapsed käinud Eesti, Portugali ja Brasiilia jalgpallikoondise treeningutel, Eesti koondise EM-valikkohtumisel, Eesti U-21 esinduse valikmängul ja Triobeti Balti Liiga kohtumisel.

Sel korral külastavad juunikuu laagrites osalevad noored 5. juunil A. Le Coq Arenal toimuvat Eesti – Gruusia U-21 EM-valikmängu ning augustikuu laagrites osalejad 15. augustil A. Le Coq Arenal peetavat Eesti – Poola meeste koondiste maavõistlust.

Ühenädalase laagri hind on 55 eurot, mis sisaldab tasuta jalgpallivormi (lapse nimega särk, lühikesed püksid ja sokid), igal päeval sooja lõunasööki, puuvilju ja jooki ning ekskursioonipäeva, kus avaneb võimalus kohtuda professionaalsete jalgpalluritega. Registreerides korraga ühe lapse mõlemaks laagrinädalaks on teise laagri hind 41 eurot (jalgpallivormi võrra odavam).

Seotud uudised