Uudised U-16 võistkond käis Sõles sõprusmängudel

U-16 võistkond käis Sõles sõprusmängudel

U-16 poisid käisid miniturniiril Sõle hallis, kuhu kutsus meid Saku Sporting. Mängiti 11vs11 ideaalsel kunstmurul, lisaks korralik soe hall ümber. Kuusalu poistele olid need mängud esimesed suurel väljakul, peale eelmise aasta oktoobrit.

Kuusalu Kalevi vastaseks olid Saku Sporting I, Saku Sporting II ja Kohila Püsivus.
Esimene mäng Saku Sportinguga oli poistele paras amps, kui oled tulnud saalitreeningutelt.  Vastane mängis palliga, meie proovisime platsi parameetridega harjuda. Olime küll surve all, kuid aegamisi saime mängu ka ise sisse. Joosep tegutses väravas silmapaistavalt, kui võttis mõned kindlad väravavõimalused vastaselt ära.
Korra mängisime ühe küljeaudi vastase poolelt kehva lahendusega lahti ning olime liialt kõrgele tõusunud. Vastane lõikas palli vahelt ja tormas rünnakule, tegi lõpuks meie kaitsjatele ükshaaval ära ja lajatas palli väravasse. Halb on see, et et kaitsjad läksid olukorda liialt palli noolima ilma julgestuseta ning seetõttu me väravat ära ei hoidnudki. Lõppseis 0-1 meie kahjuks.

Teine mäng oli Kohila Püsivusega, milleks olime paremini valmis. Saime paar head olukorda, mille ka väravateks realiseerisime. Samuti tabasime väravaraamistiku. 2-0 olid võidunumbrid lõpuvile kõlades. Värava autoriteks Nikita ja Aaron.
Kolmandas mängus kohtusime teise Saku Sportingu võistkonnaga, kelle vastu läksime 1-0 juhtima, kuid lõpus lasime värava, mille põhjuseks oli kaitseliini ja väravavahi ebapiisav suhtlus. Lõime veel korra ka latti, kuid mäng lõppes 1-1 viigiga. Värav autoriks Matvei.

Poistele väga meeldis peale sisehooaega suurele platsile minna. Alguses võttis küll harjumine aega, kuid saadi enamvähem hakkama. Mäng mängult läks asi paremaks, kuid enne hooaja algust tuleb kindlasti veel mõned korrad korralikul suurel platsil harjutada. Tõenäoliselt oleme sunnitud mõned treeningkorrad aprilli algul Kehrasse, sealsele kunstmuruväljakule kolima.

Seotud uudised