Uudised U13 poisid alustasid sügisringi ning käisid Elvas turniiril

U13 poisid alustasid sügisringi ning käisid Elvas turniiril

2005-2006 grupi sügisring algas mänguga kodustaadionil FCI II vastu 13.8. Mängu protokoll ja osaleijad leiab lingilt: http://jalgpall.ee/voistlused/protocol/70581 . Eelnevalt oli teada, et tuleb raske mäng kuna kevadel kohtusime sama võistkonnaga kui pidime tunnistama nende 4:0 paremust. Teistkordsel kohtumisel pidime juba avapoolajal välja võtma 3 palli ning mängu lõpuks lausa 8 palli. Vastastele ei suutnud me taas ühtegi lüüa. Tegime peale mängu kiire kokkuvõtte võistkonnaga arusaamaks, mis läks valesti ning mis nii suure kaotuse põhjustas. Leidsime, et olime liiga “viisakad” ning mängu on vaja juurde panna nahaalsust ning sportliku viha.

Nädal hiljem võõrustasime U13 poistega taas liigakaaslasi Tallinnast. Külla sõitis Levadia Valge võistkond kellega samuti olime kevadel juba korra mänginud. Kui esmakordsel kohtusime suutsime 2:0 kaotusseisu pöörata võiduks 2:3 siis 19.8 toimunud mängu suurim probleem oli meil koosseis.
Pärast jõupingutusi saime siiski minimaalsed 9 poissi kokku ning asusime võitlusesse. Mängus osalejad ning ametliku protokolli leiab lingilt: http://jalgpall.ee/voistlused/protocol/70878 . Avaväravat pidi ootama pea 20 minutit ning poolaja lõpuks suutsime eduseisu duubeldada 2:0 peale. Teisel poolajal oli kontroll Kuusalu võistkonna käes kui väravaid tuli nii kontrarünnakutest, hea söödumängu kui ka individuaalse meisterlikuse pealt. Oma väravast pidime samuti mõned pallid korjama kui jäime liialt “sirge” jalaga mängu vaatama. Mängu lõppskoor 7:3 ning võit tabelisse kirjutatud.
24.8 sõitsime U13 poistega turniirile Elvasse. Sellest sai Meie kõige kaugem sihtpunkt, kus poisid mängimas on käinud. Turniir osutus Meile mitte nii meeldivaks kui lootsime, sest ilm oli jahe ning vihmane ja võidurõõmu saime tunda vähe. Mäng algas Pärnu Kalev sinise vastu, kes hiljem turniiril teise koha pälvis. Mängus korjasime 6 palli oma väravast ning vastastele reaalselt ohtu ei kujutanudki. Turniiri teises mängus võõrustasid Meid korraldajad Elvast. Võtsime vastu küll 3:0 kaotuse kuid positiivne oli see, et suutsime leida juba loogilisemaid lahendusi nii kaitse- kui ka ründefaasis.
Kolmas mäng viis Meid kokku Võru Heliose poistega. Suutsime küll Armani keskjoone väravast 1:0 juhtima minna kuid peale seda lagunes mäng koost ning hea rütm ning mängujoonis enam ei taastunudki. Lõpuvile kõlades oli kirjas meile taas 3:1 kaotus. Alagrupi eelviimane kohtumine viis Meid kokku tunriirid lõpuks kolmandaks tulnud Lätlaste Metta võistkonnaga. Poisid näitasid tolles mängus esmakordselt sellist mängu, mida treener lootis algusest peale näha. Poisid võitlesid, säde ja tahtmine oli silmis ning palliga mängiti targalt. Kahjuks võtsid Lõuna naabrid mängu lõpus oma ning tabelisse kirjutati taas kaotus skooriga 2:0. Viimane ehk viies alagrupimäng käis viimase koha peale ning poisid olid eelmisest mängust hea emotsiooni kaasa võtnud. Tasuks heale mängule 4:0 võit ning alagrupis viies koht. See tähendas playoff mängudes 9-10 koha mängu, kus

vastaseks saime B alagrupi Valga Warriori poisid. Päeva viimases kohtumises lõime olukordi, kuid skoori tegid vastased kontrarünnakust. Mängu kaotasimegi 1:0 ning mõru meelega kojusõit võis alata.

Tuleval nädalal esmaspäev 28.8 jätkame liigamängudega kui võõrustame taas kodumurul Kuressaare U13 poisse.

Seotud uudised