Uudised Tüdrukud said Elva Indoor Cupil II koha

Tüdrukud said Elva Indoor Cupil II koha

Meie U 13 tüdrukute võistkond käis pühapäeval, 27. novembril,  osalemas Nõos toimunud FC Elva korraldatud turniiril. Kohale olid tulnud 7  võistkonda – lisaks meile 3 Elva klubist ja lisaks võistkonnad FC Otepää, FC Santos Tartu ja FC Helios Võru klubidest. Turniirisüsteemiks oli kõik kõigiga läbi mängimine.

Võistkond turniiril

Võistkond turniiril

Esimeses mängus kohtusime FC Elva Valge võistkonnaga. Mäng oli uimane ja aeglane – me ei olnud ilmselt pikast sõidust veel virgunud. Me ei jäänud küll mänguliselt alla, aga rünnakute lahendamisel olime väga halvad. Võrdses mängus lõid mängu lõpu eel vastased värava, millele me vastata ei suutnud – 0-1 kaotusega mäng lõppeski.

Teises mängus kohtusime FC Santosega. Meie väravat nad väga ei ohustanud, aga kaitses seisid tublilt. Meie mängu lõhkus nii selles mängus kui üldse turniiril pisut see, et meid oli väga palju seekord kohal – koguni 12 mängijat. Seetõttu ei suutnud keegi väga sisse eladagi, kui juba pidi taas vahetusse tulema. Lõpuks saime ülekaalu siiski realiseeritud, väravad said kirja Anette ja Viktoria. 2-0 võit.

Kolmandas mängus mängisime järjekordse Elva tiimiga – seekord Punastega. Olime pisut küll üle, aga kinkisime siiski kaitsesegaduse tõttu vastastele kerge avavärava. Tõstsime mängu kiiremaks, ja peagi suutsime vastata viigiväravaga – autoriks taas Anette. Otsisime lõpu eel pingeliselt võiduväravat, aga taas olime realiseerimisega hädas. Üle pika vigastuspausi taas võistlustele tulnud Elissa päästis meile 3 punkti, kui läks pealelöögile järele ja väravavahi viga kasutades lõi palli väravasse. Lõppskooriks raske 2-1 võit.

Järgmiseks vastaseks oli meil FC Otepää, kus mängivad nüüdseks meie võistkonna kaks endist liiget, Chea ja Heliisa. Enne mängu oli emotsioone palju üleval, ja nii mõnigi ei tahtnud mängima minna, sest ei tahtnud oma sõpradele väravat lüüa. Siiski lõpuks nõustusid kõik mängima. Surve saime väga korralikult vastaste värava alla, mis vastaste vähemat kogemust arvestades oli loomulik. Aga kaitses seisid nad ees tublilt ja kompaktselt – ja kuna me ei suutnud palli piisavalt kiiresti edasi sööta või kiirelt 1-2 puutega löögile minna, siis mängu esimeses pooles häid olukordi väga ei suutnud tekitadagi. Ja kui löögile ka saime, siis selleks mänguks Otepää väravas seisnud Heliisa tegi häid tõrjeid – temast võib veel päris hea väravavaht saada. Avaväravaga päästis meid pingest Caroly, kes poole platsi pealt palli väravanurka virutas. Täpne ja tugev löök oli kindlasti turniiri ilusaim värav! Kaotusseisu jäämisest ja väsimusest hakkasid vastased enam kaitses maha jääma, ja tekitasime aina enam võimalusi. Teise värava sepistasid meie ühed nooremad mängijad – Rosiine sai äärele palli, nägi õigeaegselt tahaposti jooksnud Sandrat ning andis täpse söödu, mille Sandra kindlalt realiseeris. Peagi lõi ilusa värava ka Viktoria, nii saimegi lõpuks 3-0 võidu kätte. 

Eelviimaseks mänguks oli selge, et selle mängu vastastega selgitame turniiri II koha omaniku. Avamängus meid võitnud FC Elva Valge oli juba esikoha kindlustanud, aga selle hetkeni jagasime II kohta Elva Rohelisega. Nüüdseks olime oma mängu juba leidnud, olime vastasest üle. Esimese värava lõi Anette, taas Rosiine heast eeltööst, ja mänguseisu kindlustas Sandra turniiri teine tabamus. 2-0 kindel võit.

Kuna viimase mängu tulemusest miski enam ei olenenud, siis tegime siin korralikud koosseisu muudatused. Kaitsjad läksid ründajateks ja vastupidi. Väravavahiks läks Rosiine, kes oli meil turniiril juba neljas puurilukk Liselotte, Annabeli ja Anette kõrval. Pingevabas mängus ründasime vabalt ja mängupilt oli ilus – kaitsjad tõusid rünnakut toetama ja hirmu sees polnud kellegil. Väravateni jõudsid Anette, Liisbel – kes esmakordselt turniiril kõrgemal positsioonil mängis ja kaitse kohal tegutsenud Annabel – kelle kauglöök väravavahti üllatas. Mängu lõpu eel said vastased lohutusvärava kui olime liiga uljalt ette läinud. 3-1 võit meile.

Lisaks II koha karikale ja medalitele, sai Viktoria turniiri parima mängija auhinna.

Turniiril osalesid: Caroly Kiik, Elissa Kaarmann, Viktoria Nyyssönen, Liisbel Almet, Annabel Almet, Rosiine Kask, Anna-Liisa Vija, Anette-Marie Vija, Anett-Marleen Kaljuots, Sandra Rebane, Liselotte Pikkoja, Maria-Viktoria Parktal.

Turniiritabel

Turniiritabel

Seotud uudised