Uudised Vanemad poisid lõpetasid hooaja kaotusega

Vanemad poisid lõpetasid hooaja kaotusega

U-14 poisid pidasid viimase mängu Kuusalus, kui võõrsutati Jõhvi FC Lokomotiv’i võistkonda.
Pingelises ja rohkete võimalustega kohtumises olime domineerivaks pooleks ja hoidsime vastaseid surve all.  Oma võimaluste realiseerimisega jäime paraku hätta ja ainus värav sündis omaväravana, kui Jaak palli klaarimisega eksis ning pall õnnetult posti kõrvale veeres. Poisid ei lasknud meelt mõrudaks ja poolaja pausil  tundsid kõik poisid, et oleme võimalised võitma, kui oma rünnakud ka löökidega lõpetada suudaksime. Alustasime teist poolaega sama isukalt, kuid lõpuvile kõlades pidime tunnistama siiski vastase nappi 0-1 paremust.

Viimastes mängudes suutisme küll üllatada tabeliliidrit Nõmme Kaljut, kui nende vastu Atsi väravast juhtima asusime, kuid lõpuks noppisime enda seljatagant ka ise 11 võrku läinud palli. Levadiale suutsime vastu panna 21. minutit, kui seis oli muutumatu, kuid lõpuks said vastased kaane maha ja kasutasid meie väravavahi kogenematuse osavalt ära ja võtsid seljavõidu. Esimese 20 minutiga suutsime oma mänguplaanist osavalt kinni pidada ning ennastsalgavalt kaitsetööd teha. Viimsiga mängust lootsid poisid ise kõige rohkem, kuid karge ja tuuline ilm ei äratud õhtuhämaruses poisse  väga üles ja pidime vastu võtma 1-4 kaotuse, meie auvärava sepistas Joosep.
Kokkuvõtteks võib öelda, et tabeli esimesed 5 olid tagumise kuue meeskonna jaoks liiga kõvad pähklid. Alumise kuue meeskonna omavahelised mängud võisid minna sellele, kellel parasjagu parem päev oli. 20st mängust võitsime 3 ja kaotasime 17 ning saime 9 punkti, mis jättis meie selja taha vaid FC Flora meeskonna. Ats ja Marten skoorisid 4 väravat, Aaron 2. Ühe väravaga said maha: Jaak, Hugo, Evert, Joosep ja Miikael.

Viimane kohtumine Jõhviga oli ka Ats Soosalu viimaseks mänguks Kuusalu Kalevi eest –  edaspidi jätkab ta oma jalgpalluri teed FC Levadias. Üleminek vormistati juba Augustis, kui ta pealinna võistkonna treeningutega liitus, kuid klubide ja EJL ’i omavahelises kokkuleppes sai ta käesoleva hooaja Kuusalu eest lõpuni mängida. Võistkond ja treener soovivad Atsile edu, tema edasisel pallimaastikul!
imag1138Ats saadeti lendu

Seotud uudised