Uudised Toimus esimene meistrivõistluste turniir ’08 vanuseklassile

Toimus esimene meistrivõistluste turniir ’08 vanuseklassile

Esmaspäeval 23.mail toimus Kuusalu KK staadionil turniir, kus osalesid Viimsi FCF MRJK III, Viimsi FCF MRJK IV, JK Kuusalu Kalev, JK Tabasalu ja Tallinna Sparta Jalgpallikool.
Kuusalu võistkond

Kuusalu võistkond

Esimesena läksime võistlustulle JK Tabasaluga, kus kohe näitasime head võitlust ning meie kaitsjad Hendrik ja Markus võitsid mitmel korral keskväljal palli, andsid pika söödu ette Mattiasele, kes enamus 1vs1 olukorrad väravavahiga realiseeris.

Vastaste eksimused karistasime kindlalt ära ja Kauren suurendas eduseisu ka penaltiga. Ohtlikke olukordi oli mõlemal tiimil, kuid meie Leonard seisis väravapostide vahel kindlalt. Võit tuli tulemusega 3-1.
Teises mängus olid meie vastasteks Sparta Jalgpallikooli poisid. Alguses saime kohe hea mineku, oma väravavõimalused realiseerisid Kauren ja Mattias. Kui seis oli 3-0 meie kasuks, jäime kaitses liiga uniseks, vastased karistasid selle kohe ära ja tekkis 3vs1 olukord meie väravavahiga, mis lõppes nende väravaga. See viis meid natuke rivist välja ja Spartal tekkisid uued ohtlikud rünnakud. Mäng lõppes väga tasavägiselt, kuid seekord jäime meie peale 5-4.

Kolmas mäng oli Viimsi MRJK III poistega. Mängupildis andis tunda juba kerge väsimus, seetõttu ei teinud me enam kaitses nii hoolsat tööd. Vastastel oli mitmeid paljutõotavaid võimalusi, meie kaitsjad küll pingutasid, kuid Leonardil tuli enda väravast ikkagi tuua välja esimene koll selles mängus. Hästi paistsid silma keskväljal Norman ja Gerry-Gerte, kes võtsid end kokku ja võitsid kohe ka endale palli ning said proovida lööki. Lõppskooriks pingutasime välja 1-1 viigi.

Hetk mängust MRJK III-ga

Hetk mängust MRJK III-ga

Viimases mängus kohtusime Viimsi MRJK IV-ga, mis kujunes välja väga emotisonaalseks mänguks. Praktiliselt kõik meie mängijad said proovida pealelööke. Eriti ülevoolavaks kujunes penalti, mida asus lööma Leonard, pall ei läinud väravasse, kuid Kauren lõi tagasipõrkava palli tõelise iluväravana sisse – omaette vaatepilt oli ehe rõõm, mis valdas Kaurenit peale kolli, see ei jätnud küll kedagi külmaks. Me saime sellest nii palju enesekindlust, et toimus tõeline väravaterahe vastaste värvale, jala said valgeks Mattias, Kauren ja Leonard. Teisel poolajal kaitses meie väravaposte Norman, kes sai tublisti hakkama ja tegi isegi paar tõrjet. Mängu lõppskoor jäi 7-0 Kuusalu laste kasuks.
Turniiri lõpetasime igati edukalt kolme võidu ja ühe viigiga. Viimane mäng süstis lastesse hulga positiivset emotsiooni, mida peegeldasid laste rahulolevad näod.
Meie koosseis: Mattias Mänd, Leonard Artur Vatunen, Hendrik Madisson, Kertu Kivistik, Gerry-Gerte Lees, Kauren Kiik, Markus Koemets, Norman Nikkarinen.

Seotud uudised

Flora Cup 2013Flora Cup 2013

Kuusalu Kalevi 2004. aastal sündinud poisid võtsid  osa turniirist, mis toimus Eesti Jalgpalli Liidu uues Lilleküla sisehallis. Saime jõudu proovida esmakordselt samasse vanuseklassi kuuluvate poistega. Igal võistkonnal oli lubatud kaasata