Uudised Poisid käisid 3 võistkonnaga Joker Tali Cupil

Poisid käisid 3 võistkonnaga Joker Tali Cupil

Võistkond 2005 - II koht (autor: Raasiku FC Joker)

Võistkond 2005 – II koht
(autor: Raasiku FC Joker)

6.veebruaril käis 2005-2006 poiste grupp Kehras Joker Tali CUP 2016 turniiril. Seekordse turniiri tegi eriliseks see, et mängisime kolme võistkonnaga, kusjuures kahel neist puudusid vahetusmängijad.
Võistlustules olid: JK Kuusalu Kalev (Danila, Kregor, Risto, Semjon, Markus ja Martin), JK Kuusalu Kalev 2006 (Allen, Tener, Kaarel, Jesse ja Ian) ning JK Kuusalu Kalev 2005 (Arman, Mikk, Joonas, Rikhard ja Marten). Mängiti 4+1 turniirisüsteemis, kahe alagrupiga ning alagrupi kaks paremat said poolfinaali. Välja mängiti kõik kohad 1-10.

Alagrupimängud läbis 2005 võistkond kõik mängu puhtalt, laskmata endale lüüa ühtegi väravat, samas kui iga mäng suudeti ise skoori teha vähemalt kaks korda.
Teises alagrupi said võidu ja kaotusrõõmu tunda 2006 ja Kalevi poisid. Viimane mäng alagrupis, kus kohtusid oma meeskonnad esmakordselt, pidi tooma selguse – kes pääseb poolfinaali mängima 2005 võistkonna vastu ja kes mängib 5-6 koha peale. Pisut parema tehnika ja söödumänguga suutis seekord võidu võtta 2006 võistkond, kuid Kalev võitles vapralt ning kaotajana lahkuti väärikalt.

5-6 koha mängus omas Kalevi võistkond oma väravavõimalusi, kuid kahjuks jäid need realiseerimata ning õnnetuseks veel lasti omale mõni minut enne lõppu lüüa värav ehk tulemusega 1:0 jäime JK Kuusalu Kalevi võistkonnaga kuuendaks.

Võistkond 2006 - IV koht (autor: Raasiku FC Joker)

Võistkond 2006 – IV koht (autor: Raasiku FC Joker)

Esimene poolfinaal kujunes tõeliselt põnevaks vastasseisuks kui mõõtu võtsid meie 2005 ja 2006 poisid. 2006 grupp suutis taas head söödumängu näidata ning ilusa kombinatsiooniga ka juhtima minna. Seda eduseisu kaua ei suudetud hoida, sest head minekut näitas taaskord Marten kui kaitsjad korduvalt üle mängis. Lõpp tulemus 4:1 oli küll seljavõit 2005 poiste poolt, kuid üldise mängupildi ja võitluse eest oleks võib olla 2006 grupp seda finaali kohta veel enam teeninud.
Teises poolfinaalis kohtusid Jüri ja Raasiku Joker. Neist viimane suutis juhtima minna, kuid veidi enne lõppu suutis Jüri võistkond viigistada ning sellele järgnenud penaltitega kindlamat mängu näidata.
Seega 3-4 koha peale mängisid Joker ja meie 2006 võistkond ja finaalis olid vastamisi Jüri ja meie 2005 võiskond.
3. koha mäng läks seekord Jokeri poistele – tundus, et poolfinaali emotsioonist me ei suutnud väljuda ning pea polnud enam nii värske ja selge kui oleks pidanud olema.
Finaalis suutis 2005 võistkond domineerida, kuid ise väravat ei suudetud lüüa, kuniks 1:30 enne lõppu skooris Jüri. Selle tulemusega ka mäng lõppes ning turniiri “saagiks” jäi seekord teine koht.
Lisaks teise koha karikale ja medalitele jagati ka eriauhinnad, millest 2005 grupi mängija Marten sai omale suurima väravaküti auhinna. Auhind oli küll mängijale, kuid fakt on see, et ilma toetava tagaliinita seda poleks olnud – seega suur kiitus kogu meeskonnale.

Kokkuvõttes jäi treener turniiriga rahule. Selgituseks, miks ei tulnud kohad 1, 3 ja 5 võib öelda, et seekord võitsid pikema pingiga meeskonnad. Nagu eelpool mainitud siis meil vahetused puudusid ning poisid lihtsalt väsisid päeva lõpuks. Sellegipoolest olid nad tublid ning väärivad kiitust!

Kõik mängutulemused on nähtaval siit!

Võistkond Kuusalu Kalev - VI koht (autor Raasiku FC Joker)

Võistkond Kuusalu Kalev – VI koht (autor: Raasiku FC Joker)

Seotud uudised