Uudised Kuusalu nooremad poisid võõrustasid Paidet viimases kodumängus

Kuusalu nooremad poisid võõrustasid Paidet viimases kodumängus

27. septembril oli 2005-2006 poiste viimane kodumäng Kuusalus. Treener tegi mõningase formatsiooni muudatuse mänguks ja pani raamide vahele Alleni, kes pigem on hooajal olnud varuväravavahi staatuses. Võib ette ruttavalt öelda, et Allen sai oma tööga hästi hakkama seekord ning täitis treeneri nõudmised kuulekalt. Algkoosseisu kuulusid veel Joonas ja Mikk kaitses, Marten, Ian ja Rikhard keskel ning Danila ründes. Vahetusse jäid veel Martin, Tener, Kaarel, Jesse, Kregor ja Arman.

Mäng algas meile negatiivselt kui Paide mitu head rünnakut üles võttis ja kiired avaväravad lõid vastavalt 2, 4 ja 8 minutil. Väravates oli omajagu süüd nii keskväljal kui ka kaitseliinil, kes ei suhelnud omavahel piisavalt. 0:3 seisult tegi treener paar taktikalist vahetust, kus Danila tuli pingile, Marten läks ründesse ning keskväljale saabus Arman. Lisaks vahetasime veel Miku ja Rikhardi koha kaitses/poolkaitses taktikalise vahetusena. Muudatused mängupildid hakkasid kohe vilja kandma kui Paide “mängumootor” Armani poolt korralikult kinni tõmmati. Samas võitlusest lahtiseks jäänud pallid kippusid pigem meie saagiks jääma ning kiirete ja teravate söötudega kaitseliini taha saime ka oma mängu käima. Tasuks olid väravad 9, 10 ja 12 minutil Marteni esituses. See lõi Paide poiste rütmi sassi ning edaspidi oli võitluslik, kuid pigem Kuusalu kontrolli all olev mäng. Mõlema meeskonna treenerid tegid veel jooksvalt vahetusi andmaks mänguaega ka teistele poistele. Ka seal suutsid Kuusalu vahetusmehed kindlamat mängu näidata ning võrku sahistati 17 minutil Marteni ja 22 minutil Teneri poolt. Kahe väravalisest eduseisust sai Paide veel väikse lootuskiire 18 minutil kui vahe vähendati minimaalselt ühele väravale, kuid poolaja lõpus sahistas võrku veel kord Marten ning poolaeg vilistati 6:4 Kuusalu poiste kasuks.

Poolaeg arutasime omad plussid ja miinused kokku, et aru saada miks meile 4 väravat löödi ja kuidas meie Paidele 6 lõime. Arutelu kandis vilja ka teisel poolajal, kus pigem kaitsetööle rõhku pannes lõid mõlemad meeskonnad ainult ühe värava. Seda siis vastavalt Paide 28 minutil ja Kuusalu 43 minutil kui jala sai “valgeks” Ian. 7:5 skooriga ka mäng lõppes ning Paide Linnameeskonnalt sai magus revanš kevadringi eest võetud.

Järgmine ja ühtlasi ka selle hooaja viimane liigamäng peetakse 4. oktoobril kell 14:00 Raasikul kui vastaseks on kohalikud “Jokeri” poisid.

Seotud uudised