Uudised C klassi tüdrukud võitsid sügisringi avamängus Nõmme Kaljut

C klassi tüdrukud võitsid sügisringi avamängus Nõmme Kaljut

Esimene mäng peale pikka pausi ei kulgenud lihtsalt. Alustasime mängu närviliselt, aga sama oli ka vastastega. Pall oli algul tihtipeale audis, mängutempo seetõttu ka madal. Tasapisi saime initsiatiivi enda kätte, kuid rünnak oli endiselt konarlik. Lõime peale liiga optimistlikult, kaugelt ja söödukohti otsimata. Nii mõnegi pealelöögi asemel oleks saanud vabastada teise mängija paremal positsioonil. 10. minutil saime siiski teenitud juhtvärava, Cärolini löögist. Ka Nõmme hakkas teravamalt ründama, aga pigem tekitas meie kaitsetöös probleeme kaitseliini ja väravavahi kehv koostöö. Tihti ei jõudnud me otsusele, mida palliga teha, ja sellest oleks paar korda võinud midagi ohtlikku tekkida. Poolajale läksimegi napis 1-0 eduseisus.

Võidukas tiim

Võidukas tiim

Teisel poolajal tegi Nõmme kõrge press meile pisut probleeme – me ei julgenud enam alt rünnakuid alustada. Samas oli ka nende kaitseliin kõrge, seega õnnestunud pika palli lahtimäng tekitas meile poolvõimalusi. Oleks ka enam võinud tekitada, aga aeg-ajalt mõned mängijad unustasid oma tööülesanded ära ja jäid platsil pealtvaatajateks. Teist väravat vajasime siiski hädasti, et natuke närvi vähemaks mängust saada. 44. minutil saime edu kaheväravaliseks kui meie ründaja tsenderdus Kalju kaitsja õnnetust puutest oma väravavõrku maandus. Pinged pisut maas, saime mängu paremini käima, ja 50. minutil lõi Cärolin ilusa rünnaku lõpuks seisuks 3-0. See paraku võttis meilt pisut keskendumist vähemaks – lasime peatselt ühe värava rumalalt vastu lüüa -äärepoolik lasi rahulikult oma mängijal ära jalutada, etteantud sööt tekitas taas segadust kaitsja ja väravavahi vahel ja vastaste ründaja sai palli tühja võrku lükata. Hea õppetund ka selles osas, et alati tuleb olukord lõpuni mängida ja väravavahti julgestada. Selle värava järel mäng läks taas keema, närvilisust oli mõlemal poolel. Aga enam väravaid ei löödud ja 3-1 võit andis meile olulise võidu tabelisse juurde.

Koosseis: Grete Tammaa, Aleksandra Nyyssönen, Birgit Kristmann, Aidi Gerde Tuisk, Cristina Kivisik, Kristina-Margot Trepp, Helena Samelselg, Cärolin Rattasepp, Karoliine Karu, Mari-Liis Kurvits, Kristiin Kirspuu, Klaara Saar.

Liigatabelis tõusime viiendale kohale:

C liigatabel

C liigatabel

Seotud uudised