Uudised D1 poisid teenisid tulisest mängust Kohtla-Järve vastu esimese punkti

D1 poisid teenisid tulisest mängust Kohtla-Järve vastu esimese punkti

Kuusalul seisis postide vahel Rauno, kes tegi silmapaistva partii. Kaitseliinis alustasid Hugo paremal, Karl-Jaco keskel ning Marten vasakkaitses. Keskvälja kindlustasid Ats, Aaron ja Evert ning ründes tegi oma liigadebüüdi Romet. Vahetusest sekkusid Ardo ja Ruudi kaitseliini, Miikael, Joosep ja Aleks keskväljale ning Olle tõi ründeteravust. Jaco oma enesekindla esitusega, püsis platsil kõik mänguminutid.

Kohe näitas teravust Romet, kes oma kiirusega pani Järvekate kaitseliini surve alla. Kohati, aga jõudis oma väledusega liialt sügavale suluseisu. Saime paar head momenti, kui vastaste kiiper tõrjus meie löögid otsaauti. Nurgalöögist tulnud palle ei suutnud poistesummast keegi sisse toksata. Teenitud karistuslöögid lendasid napilt väravast üle. Vastased said pigem kontrarünnakuid, kui kaitseliini ja Rauno kindel tegutsemine ajas vastastel harja punaseks. 17. minutil kasutasid külalised meie kaitseliini tekkinud segaduse ära, kui pall Ardo põrkest Rauno selja taha veeres. Keegi püssi põõsasse ei visanud ning proovisime oma mängu uuesti peale suruda. Külaliste mäng oli närviline ning tihtipeale hakati meie poisse tõukama olukordade väliselt ja vahepeal meie nurgalöögist elimineeriti Kuusalu mängija lihtsalt nägupidi väravavõrku. Korra sai oma vea eest karistatud kollase kaardiga külalisvõistkonna mängija. Kostitati ka alandavate väljenditega nii poisse kui kohtunikke, kuid sekkumist ei tulnud. Õnneks verbaalsest rünnakust polnud tolku keelebarjääri tõttu ja Kuusalu poisid suutsid pead külmana hoida. Nõks enne poolajavilet andis Joosep hea söödu Ollele, kes palli kindlalt väravavahist vasakult mööda lükkas.

Teine poolaeg alustasime veidi uniselt ja külm paduvihm oli tähelepanu hajutanud. Jäime surve alla ja 36. minutil lõid vastased lihtsa värava otse nurgalöögist. Peale väravat said Kuusalu omad ennast uuesti käima tõmmatud ning kümmekond minutit hiljem skooris ilusa soolovärava Ats, kes keskväljakult purjetas läbi vastaste ja kindamehele võimalust ei jätnud. Vastaste mäng muutus järjest robustsemaks – meie rünnakud peatati korraliku hakkimisega ja peale olukordi anti suuvärgil minna. Oma solvangute eest kohtuniku ja Kuusalu poiste suunal, teenis lõpuks otse punase kaardi vastaste nr 17. Mõned minutid hiljem sai karistatud teinegi järvekas, kui selja tagant viimase mehena Marteni maha tõmbas. Karistuseks seekord küll vaid kollane kaart. Mängu lõpus oli Kuusalul võimalus võidupunkti noppida, kui Miikael palli tühja värava eest läbi lükkas, kuid Joosep pallini ei ulatanud. Enen lõpuvilet said ka vastased võimaluse, kui kauge löögiga üllatati Raunot – löögi ta küll püüdis, kuid mänguvahend libises keha alt värava poole. Meie õnneks otsustas pikalt suluseisus olev teine vastasmängija palli enne väravajoont ise võrku äsada. Kätlemise käitus Kohtla-Järve JK Järve poisid väga ebasportlikult, kui peale igat käepatsu kostitati venekeelse roppusega ning Martenile ka küünarnukiga virutati.

Treeneri arvates poisid võitlesid tublilt ning kohati näidati head mängulugemist, kuid seekord tuli leppida viigipunktiga. Kohtla-Järvet ootame külla uuesti septembris, kus saame antud mängu vigade paranduse teha.

Seotud uudised