Uudised C vanuseklassi tüdrukud lõpetasid kevadringi võidukalt

C vanuseklassi tüdrukud lõpetasid kevadringi võidukalt

Kolmapäeval sõitsime Tartusse, kus meie vastaseks oli kaotusteta liigaliider JK Tammeka. Kerget mängu meil oodata ei olnud, seda enam, et taas olime 2 olulise mängijata mängul.

Läksime seekord esmakordselt 2 ründaja formatsiooniga mängima: 3-3-2, mis peamiselt oli tingitud mängule tulnud mängijate valikust, osaliselt aga soovist kõrgelt press peale panna. Erinevalt eelmisest voorust alustasime mängu isukalt ning proovisimegi kohe survet vastastele avaldada. Väga tubli oli mängu äärel alustanud Helena, kes küll peagi keskpoolikuks siirdus. Tänu tema arvukatele pallivõitudele keskväljal püsis pall pigem vastaste väljakupoolel, ja võimaldas selles mängus keskkaitsjana tegutsenud Cristinal vabamalt hingata ning vahel ka ründesse tõusta. Tegelikult tänu poolkaitse korralikule tagasitöötamisele oli läbi mängu tervel kaitseliinil vähem tööd ning kui ka tööd oli, siis nii Birgit, Cristina kui Aleksandra said väga hästi oma ülesannetega hakkama. Liidri vastu mängimine tõi mängijates parima esile. Ründekolmandikul oleks samas tahtnud natuke enamat survet vastaste kaitsjatele – mängijad reageerisid küll ergutustele, aga ise kaasa ei tahtnud mõelda, kuhu ja millal pressi vaja teha on. Samas palli vallates olid ründajad Karoliine ja Cärolin tublid, tekitasid pidevalt ohtlikke olukordi. Kui ligi pool tundi võrdset mängu oli seljataga, siis saime ühe terava rünnaku keskelt algatatud – pikem sööt Karoliinele, kes leidis kohe spurtiva Cärolini. Vastaste kaitsjad enam järgi ei jõudnud ning Cärolin viis meid 1-0 juhtima. Vastaseid lõi see korraks rivist välja ja meil oli võimalusi veelgi skoori kasvatada, Karoliine tabas 15m pealt latti, paraku löögile kumbki ründaja järgi ei jäänud, muidu saanuks palli veel tühja võrkugi lükata. Aleksandragi sai kaugelt pealelöögi kirja, aga paraku ei läinud ründajad vastase väravavahi eksimust noolima. Poolajale siirdusime avaväravast eduseisus 1-0.

Võidukad tüdrukud

Võidukad tüdrukud

Poolajal me valvsust ei kaotanud, läksime teist poolaega sama tähelepanelikult ja teravalt mängima. Väsimusest muidugi mõned vead tekkisid, aga väravas oli Grete väga tubli, püüdis kaugemad üritused kindlalt ja läbitulevatele pallidele jõudis ilusti vastu. Õhus oli värav mõlemale poole, aga õnneks saime meie oma teise värava enne. Teise poolaja keskel mängiti Karoliine äärele vabaks, nagu meie mänguplaan ette nägi, sealt hea tsenderdus karistusalasse, kus vastase kaitsja õnnetult palli oma väravasse suunas. 2-0. Hea näide selle kohta, kuidas me oleme ohtlikumad äärest rünnates, selmet palli kogu aeg keskele tagudes.

Mängu tuli siiski veel korraks pinge tagasi kui me oma karistusalas natuke liiga uhkelt tahtsime vastasest mööda triblada – head söödukohta kahjuks ei olnud ja niisama metsa ei tahtnud mängija palli lüüa. Paraku järgnes pallikaotus ja vastased realiseerisid selle olukorra kindlalt 2-1. Õnneks seekord ei jõudnud jalg veel väga värisema hakatagi kui Cärolin vaid 2 minutit hiljem turvalise eduseisu taastas. 3-1 tundus võtvat vastastel eneseusu, tasapisi tempo vaibus ja üritused meie värava all enam väga palju ohtu ei kujutanud. Küll sai ka Cärolin ühe lattilöögi kirja, lisaks raiskasime veel mõne poolvõimaluse ära. 3-1 tulemusega mäng lõppeski ning see oli teenitud võit! Hästi motiveeritud võitlus kõigilt, tubli töö!

Nüüd siirdume suvepuhkusele, hoides hetkel küll tabelis 7. positsiooni, kuid kolmas koht on vaid 3 punkti kaugusel. Lisaks on meil võrreldes enamikuga mäng vähem peetud. Sel hooajal on liiga väga tasavägine, hea tulemuse saavutamiseks on kokkuvõttes väga oluline mängijate korralik mängudel osalemine.

Kevadringi tabeliseis

Kevadringi tabeliseis

Meie koosseis: Grete Tammaa, Kristiin Kirspuu, Klaara Saar, Aleksandra Nyyssönen, Helena Samelselg, Cärolin Rattasepp, Birgit Kristmann, Karoliine Karu, Cristina Kivisik, Kristina-Margot Trepp.

Seotud uudised