Uudised E klassi poisid alustasid hooaega Levadia vastu

E klassi poisid alustasid hooaega Levadia vastu

Noorem poiste grupp alustas liigat E1 VIII alagrupis. See aasta mängib meil liigat 14 poissi. Mängitakse nagu eelnevatel aastatel nr. 3 palliga, 6+1 väljakul ja 2 x 25min. Suluseisu siiski veel ei ole ning eeldatavasti lisandub see järgmine aasta alles. Suurema kogemusega on meil see aasta mängimas Marten, Joonas, Allen, Arman, Tener, Mikk, Ian, Rikhard ja Kaarel. Uuematest tulijatest ning mitte nii suure kogemusega on see aasta veel kaasa tegemas Martin, Risto, Jesse, Kregor ja Danila.

Esimene liigamäng toimus laupäeval Levadia vastu. Ilm oli õnneks soe ja päikseline ning eeldada võis võitlusliku mängu. Mängueelse soojenduse ajal oli näha, et poisid on ärkvel ning tahtmist täis. Mängu algusminutitel oli koheselt aru saada, et levadialased olid väikseamat kasvu kui meie poisid, kuid vägagi tehnilised. Mida minutid edasi, seda enam võis näha, et palju otsiti sööte liinide vahele, mida me oleme ka ise trennis harjutanud ja mitmeid kordi läbi rääkinud. Esimene poolaeg saime sugeda 2:0 ning teisel poolajal korjasime veel 4 palli ning suutsime vastu lüüa vaid ühe – see oli penaltist ning mängu viimasel minutil. Kokkuvõtteks võib öelda tagantjärgi, et poistel oli väike aukartus ja kramp hooaja ja nimeka vastase ees. Trennis õpitud asjad ei väljendunud seekord kuidagi platsil ning emotsioon ja võidusoov ei olnud nii suur kui varasemalt.

Järgmine mäng on juba neljapäeval ning vastaseks on Harju JK poisid. Eks ole näha, kas siis suudame paremini oma õpitu platsil teostada või mitte.

Seotud uudised