Uudised C klassi tüdrukud said oma esimese kaotuse

C klassi tüdrukud said oma esimese kaotuse

Kolmandas voorus ootas meid ees mäng Pärnuga. Seekord olime mängul ühe varumängijaga nagu ka koduvõistkond Pärnu. Mängus valdas palli enam Pärnu, aga oma kõrge kaitseliiniga tekitasid nad meile palju võimalusi pallide kaitseliini taha saatmiseks. Osad jäid suluseisu, aga juba avapoolajal saime 6-7 korda väravavahiga silmitsi. Paraku olime väga kohutavad võimaluste realiseerimisel. Ehk tegi meid närviliseks ka Pärnu kiire avavärav – juba 7. minutil said nad palli meie võrku. Poolaja lõpu eel saime viigi kätte karistuslöögi järel, kui Karoliine sööt leidis Cristina, kes kaitsjast möödudes palli võrku lõi. Poolajaks jäigi seis 1-1, kuigi võimaluste järgi pidanuks me korralikult juhtima. Samas on kummalisel kombel jalgpallis oluline ka väravate löömine, ja kui meil selles vallas oskused jäid puudulikuks, siis järelikult oli viik õiglane. Tuleb au anda ka vastaste väravavahile, kes suutis meid oma väljajooksude ja tsenderduste püüdmisega korralikult neutraliseerida.

Teiseks poolajaks vahetas Pärnu väravavahti – senine väravavaht tuli keskvälja juhtima ja paraku suutis üsna kõvasti meie mängu neutraliseerida. Kohe poolaja algul lõi Pärnu juhtvärava suluseisuhõngulisest olukorrast, kus kaitsja vast jäigi vilet ootama. Peatselt järgnes meie kahjuks ka penalti, mille Pärnu samuti realiseeris – 3-1 Pärnule ja me olime löödud. Ename i paistnud erilist entusiasmi ja usku mängu pööramisse. Pärnu keerutas palli ilusti ja meie ei suutnud kuidagi ära jagada, kes kuhu jooksma peaks. Saime mängu lõpuosas veel 1 värava Cristina löögist, Pärnu samas tabas veel kaks korda. Lõpptulemuseks Pärnu teenitud 5-2 võit. Mäng näitas ilusti ära, mis tööd meil veel vaja teha on oma mängu parandamiseks.

Liigatabelis on nüüd viiel võistkonnal 6 punkti, nende seas ka meil. Vaid üks võistkond on hetkel veel kaotuseta, tundub põnev ja tasavägine hooaeg tulema.

Seotud uudised