Uudised C klassi tüdrukud jätkavad peale teist vooru liidritena

C klassi tüdrukud jätkavad peale teist vooru liidritena

Teises voorus kohtusid Kuusalu tüdrukud kodus Tallinna Kaleviga, keda juhendas kunagine Kuusalu Kalevi naiskonna liige Reesi Kuslap. Keskmiselt olid tallinlased meist nooremad, mis selles eas mängib tihti rolli ning andis meile enam võidulootust. Meil seekord oli kohal koguni 11 mängijat, ehk isegi 2 vahetusmängijat. Oma debüüdi väravas tegi Grete, kes oma elu esimese jalgpallitrenni tegi 2 päeva enne mängu.

Võidukas tiim

Võidukas tiim

Mängu algul saime initsiatiivi enda kätte, kuid mängisime jällegi närviliselt ja koledalt. Pall lendas tihti õhus, maast ei suutnud mängida mööda vastastest. Pikkade pallide ettepeksmisest saime küll väravavõimalusi, kuid jõuga peksti pallid jälle vastu väravavahti või raamidest mööda. Tasapisi said ka vastased mängu sisse ja neil tekkisid mõned poolvõimalused.

Kui pool esimesest poolajast sai mängitud, saime mängu avavärava löödud. Karoliine jooksis vastaste kaitsjatelt järjekordselt eest ära ja seekord suutis rahulikuks jääda ja palli pehmelt väravavahist mööda toimetada. Kahjuks said sellest väravast indu pigem vastased, kes 2 korda said meie väravavahiga silmitsi, aga ei suutnud oma võimalusi realiseerida. Poolaja lõpu eel kordus sarnane värav esimesega – Karoliine võitis keskväljal palli, võttis hoo üles ja lõpetas täpse löögiga väravasse – 2:0.

Vaheajal tundus, et tüdrukud võtavad liiga vabalt ja arvasid, et vastane kukub ise ümber nüüd. Mindi pehme suhtumisega mängu ja vaid mõneminutilise mängu järel vähendas Tallinna Kalev kaotusseisu üheväravaliseks kui kaitse ei jõudnud väravavahti julgestama. See värav rikkus täielikult meie mängurütmi – olime paanikas ja vastane sai meile kerge surve peale. Õnneks ohtlikke pealelööke praktiliselt ei toimunud. Kümne minutiga kosusime ja hakkasime nauditavalt mängima – korralikud mõttega maast söödud, head triblamised ja vabanemised, kiire pressing peale pallikaotust – ja see andis tulemuse. Kõigepealt vabastas Aleksandra sööt Cristina, kelle pealelöök läks väravasse vastase väravavahi veast – õppetund teistele, et tuleb rohkem lüüa peale. See värav murdis vastaste vastupanu, kõigest mõne minutiga saime veel 2 väravat juurde. Kõigepealt lõi Cristina vastaste pallipuhastamise keskväljalt ühe puutega väravasse, Seejärel tegi tubli töö Helena, kes lõpuni survestas vastast ning sundis teda eksima – võitis palli ja ennetas vastutulevat väravavahti. Senini võrdne mäng oli mõne minutiga võiduks vormistatud

5-1 seis püsis pisut pikemalt, meie viimane värav tuli 5 minutit enne mängu lõppu. Järjekordselt andis väravasöödu maastsööduga kaitsja, seekord Luisa – leidis üles Cristina, kes vormistas oma kübaratriki kauge täpse löögiga. Sellele vastas eelviimasel mänguminutil oma väravaga tallinlased ning lõppseisuks kujunes meie 6-2 võit.

Kaks suureskoorilist, aga mitte kerget võitu, hoiavad meid hetkel veel tabeliliidritena. Selles mängus oli väga palju kasu sellest, et saime kasutada vahetusi, ja et meiega oli vahepeal liitunud Grete – mis võimaldas väljakumängijatena kasutada kolme võistkonna liidrit – Aidit, Cristinat ja Karoliinet.

C vanuse EMV tabel

C vanuse EMV tabel

Mängus osalesid: Grete Tammaa, Cristina Kivisik, Karoliine Karu, Aidi Gerde Tuisk, Luisa Valgiste, Kristiin Kirspuu, Aleksandra Nyyssönen, Kristina-Margot Trepp, Klaara Saar, Helena Samelselg, Sandra Kubi.

Seotud uudised