Uudised Kuusalu Kalevi naiskond võitis futsali rahvaliigas avamängu Raasiku Jokeri vastu

Kuusalu Kalevi naiskond võitis futsali rahvaliigas avamängu Raasiku Jokeri vastu

Teisipäevane mäng Raasiku tüdrukutega oli esimene, mida sel hooajal futsali rahvaliigas naistel toimus. Kokku osaleb sel hooajal 7 võistkonda selles liigas.

Mängu alustasime hästi – juba esimesel minutil avas Elerin skoori. Kolmandal minutil suurendas eduseisu Katrina kaheväravaliseks ning seejärel rahunesime natukene maha. Koosseisuga manipuleerimine tõi kaasa mängu tasasemaks muutumise, eks Raasiku tüdrukud said esialgsest kohmetusest üle kah. Kuigi Aidi viis meid kolme väravaga ette 8. minutil, siis osad mängijad hakkasid juba jalgu sirgeks ajama ja enam ei tekitatud piisavalt vaba ruumi. Seetõttu jäi Anu pinge alla värava alt lahtimängimisel ning meile tuttav Karoliine lõi Raasiku avavärava.

Autor: Triin Blase

Autor: Triin Blase

Vahepeal suutsime ilusti värsket ründeskeemi rakendada ja luua ilusaid liikumisi. Eriti hästi lõikas pea Eeva-Marial ja Aidil, kes kogu kohtumise vältel leidsid häid vabanemiskohti ja küsisid hästi palli. Nii tuli ka meie neljas värav kui audi mängis Aidi vastaste puhkamise hetkel lahti ja leidis tagapostis Eeva, kes sai oma esimese värava kirja. Paraku kaitses olime endiselt lohakad ja kohe sai Karoliine oma teise värava kirja. Poolaja lõpu eel skoorisid meie poolt veel Kadri ilusa ründemängu tulemusena ja Gitte, kes leidis vaba positsiooni. Kuna ka Raasiku karistas korra veel ära meie liiga kõrgele tõusnud kaitseliini, siis puhkama läksime 6-3 eduseisust.

Vaheajal leppisime kokku, et proovime kaitse paremini pidama saada ning proovime hoida teisel poolajal oma värava puutumata. Päris see ei õnnestunud, aga vastaste rünnakuid pidurdasime paremini küll. Teise poolaja 3 esimese minutiga võtsime mängust pinge maha kui oma teise värava lõid Aidi ja Katrina. Paraku seejärel sai taas Raasiku kerge värava kirja – eduseis tegi jälle tahtmise kaitsesse kiirelt appi jõuda nõrgemaks.

Mäng kulges pikalt seisul 8-4, kuni mängu lõpu eel sai võimaluse ennast tõestada ründaja posoitsioonil Eeva-Maria. Kahe minutiga suutis ta lüüa 2 väravat ning ühe löögiürituse suutis blokeerida vastaste kaitsja – pole paha. Mängu lõppskooriks seega 10-4.

Meie koosseis: Anu Alajärv, Eeva-Maria Jõesalu, Jette Rindesalu, Anni Narusk, Kadri Narusk, Katrina Narusk, Elerin Armväärt, Kristin Ülevaino, Gitte Lees, Aidi Gerde Tuisk, Luisa Valgiste

Seotud uudised