Uudised 2003. aasta poisid jäid Keila Cupil võiduta

2003. aasta poisid jäid Keila Cupil võiduta

25.01 toimus Keilas saalijalgpalliturniir Keila Cup 2015, mis oli mõeldud 2003. a. sündinud poistele. Kuna turniiri formaat muutus väheste osalejate tõttu, siis paremusjärjestuse selgitamiseks mängisid kõik kuus võistkonda, kõigiga läbi.

Esimene mäng olime vastamisi Nõmme Kalju JK Laagri tiimiga, mida alustati ensekindlalt, kuid ei suudetud kohe esimesi võimalusi ära kasutada. Hea šanss Kuusalu ette viia oli Martenil, kes siiski nõmmekate puurivahti ei suutnud seljatada. Kalju karistas meie pallikaotuse ära ning läks kohtumist juhtima. Vaikselt võeti ohjad enda kätte ning löödi veel kaks väravat. Kaljule jäime alla tulemusega 0-3.

Meie poiste kange ja kohmetu olek paistis platsil liigselt silma ka teisel mängul, kus kohtusime Vasalemma võistkonnaga. Tehniliselt tugev ja hea söödumänguga vastane oli meist selgelt üle. Eelkõige said vastased oma väravad meie endi rumalatest pallikaotustest. Korraks suutsime mängu tagasi tulla, kui Ats meie kaotusseisu kaheväravaliseks vähendas, lüües karistuslöögi lati alla. Saime veel lööke proovida poole väljaku pealt, kuid Miikaeli tugevad löögid langesid väravast mööda. Teise mängu kaotasime 1-5
Kohtusime veel FC Tiigritega, kus vahetasime oma kiipri- väravasse läks Miikael ja mängu sekkus Joosep. Paraku ka see lüke ei aidanud meid kuivast 0-5 kaotusest. Tiigrid panid söödukäigud hästi kinni ning meie läbimurded lõppesid pallikaotuste ja enamjaolt ka väravaga.

Kaks viimast kohtumist oli turniiri võõrustajatega. Eelviimases kohtumises läksime vastamisi Keila II võistkonnaga, kes senini ei olnud samuti ühtegi võitu võtnud. Mängisime võrdselt, kuid siiski Keila omad läksid juhtima, taaskord meie mängijate liigsest jalaväristamisest. Saime oma mängu tagasi, kui  Ats suutis vastased üle mängida. Vastased lõid ka 4. värava ning kuigi kohe lahtimängust lõi Ats ühe tagasi, pidime leppima 2-4 Keila paremusega.
Lõpuakord tuli sooritada turniiri liidrite vastu, kus mängisime Keila I võistkonna vastu. Kõik mängud väga selgelt võitnud Keila tiim pakatas enesekindlusest ning nad lõid kiirelt kaks väravat. Siiski suutisme lahtimängust ühe tagasi lüüa, kui Ats tugeva löögi teele saatis. Vastased kasutasid meie lihtsa pallikaotuse taaskord ära ja skoorisid. Saime keskelt uuesti proovida,aga seekord raksatas pall vastu väravalatti. Hugo valmistas oma tehnilise pagasiga korduvalt vastastele peavalu, kuid löögile ta ennast mängida ei suutnud.  Aaron kasutas ära meie karistuslöögi, kui lajatas tugeva löögi müürist mööda ja lati alla. 2-4! Keilal olid mängulõpus juba pinged maas ja Kuusalul võhm otsas, mis tähendas, et vastased kombineerisid ühe värava veel ja võitsid turniiri täiseduga.

I koht Keila JK I
II koht FC Tiigrid
III koht Vasalemma JK
IV koht Nõmme Kalju Laagri
V koht Keila JK II
VI koht JK Kuusalu Kalev

Parim väravavaht: Jaroslav Petrov (Vasalemma JK)
Parim mängija: Rudolf Trööp (FC Tiigrid)
Resultatiivseim mängija: Kaimo Koltsin (Keila JK I 11 väravat)

Kuusalu eest olid võistlustules: Aaron Allmägi, Hugo Arrak, Kaspar Paiste, Aleks Gregor Niiholm, Miikael Martti Vatunen, Marten Põlluvee, Karl-Jaco Daniel, Joosep Mürk. Treener võttis osalema ka kaks nooremat poissi, kelleks olid Andreas Idavain ja Ats Soosalu.

Seotud uudised