Uudised D2 Poisid tunnistasid Jõhvi 1-3 paremust

D2 Poisid tunnistasid Jõhvi 1-3 paremust

 

Jõhviga 1-3.jpg

6. Septembril sõitsid Kuusalu poisid külla Jõhvi SK Lokomotivile.

Mäng algas tempokalt ning poiste väravaisu oli suur. Näidati head mänguvalmidust ning suudeti kodumeeskonnale peavalu valmistada.
Kuusalu suutis teenitult juhtima minna kui väravavaht tegi hea lahtimängu kaitsjale, kes täpse passi ründetsooni andis. Palli noolis Aaron, kes  kiirelt löögile läks ja väravavahist paremalt mööda lõi. Kodumeeskond ei suutnud survest vabaneda, mille Kalevi poisid peale panid. Head võimalused skoorimiseks olid nii Miikaelil ja Aaronil.
Paraku viiv enne poolaega suutsid vastased viigistada, kui Jõhvi mängija äärelt läbi murdis ning palli värava ette mängis, kus uljas üksinduses ootas kodumeeskonna ründaja. Suluseisuhõnguline värav saatis mõlemad võistkonnad võrdsel seisul puhkama.

Teine poolaeg alustas Kuusalu sama isukalt ning otsiti väravat. Jõhvi tegi kaitses head kompaktset mängu ning korraliku lööki väravale oli raske sooritada. Ründasime pea terve tiimiga ning paari minuti jooksul tõmmati meie ründaja kaks korda järjest vastaste karistusalas maha. Kohtunik lasi aga mängul jätkuda. Suures ründetuhinas olid liinid päris kõrgel ning vastaste väravavaht andis pika palli oma ründetsooni. Kodumeeskonna ründaja edestas Kuusalu poisse ning sai kiipriga silmitsi. Hea tõrje sooritas Kuusalu kindamees, kuid teisele pallile oli jaol kohe järgmine vastane – 2-1 Jõhvile.
Vahepeal käis mäng ühe värava alt teisele, mis tõestas, et vastased väärivad teineteist. Silmapaistva tõrje tegi Kuusalu kindamees, kui tõrjus lati alt tugeva pommlöögi.
Siiski sai Jõhvi oma tahtmise mõned minutid hiljem, kui värava eest saginast pall külaliste võrku toimetati.

Kokkuvõtteks 1-3 allajäämine Jõhvile, kuid mäng oli väga võrdne ja poisid näitasid tugevat võitlusvaimu.
Kuusalu koosseis: Rauno(vv 1p.a.), Andreas(C), Hugo, Jaak, Aaron, Joosep(vv 2p.a.), Markus, Miikael, Jarek, Ardo, Kaspar.

Seotud uudised

Lapsed SillamäelLapsed Sillamäel

Kuusalu Kalevi lastetiim sattus Sillamäel liidriga mängus raskustesse. Vastased olid küll paremad, aga oma jälje jättis kohanemine ülilaia väljakuga – platsilaiuseks oli pool jalgpalliväljakut. Kaotusenumber sai küll suur, aga tegelikult