Uudised C klassi tüdrukud pidasid viimase kodumängu

C klassi tüdrukud pidasid viimase kodumängu

Kolmapäeval pidas meie C klassi tüdrukute võistkond viimase kodumängu. Vastaseks Nõmme Kalju, kellele avaringis suurelt kaotasime. Seekord mängisid tüdrukud väga distsiplineeritult kaitses, paraku haiguste tõttu jäi meil kogenumatest rünnakuehitajatest puudu. Pall püsis suures osas küll Nõmme tüdrukute käes, kuid enamasti meie kaitset lahti ei harutatud ning oldi sunnitud vaid kaugelt peale lööma.

Kuusalu tüdrukud

Kuusalu tüdrukud

Lõpuks pidime end ikka lööduks tunnistama, võistkondlikult kaitse küll pidas ilusti, aga väsimusest tekkinud vead andsid vastastel paar liiga head võimalust. Nii saigi Nõmme poolaja lõpus 8 minutiga 3 väravalise edu. Teine poolaeg jätkus sarnases võtmes, pall enam-jaolt vastastel, aga vahel saime juba ise teravamalt nõelata. Vastased olid jätkuvalt paremad, aga enam neil kindlaid väravavõimalusi ei tekkinud. Kauglöögid korjas teisel poolajal väravas olnud Aidi sama kindlalt kui esimesel poolajal puurivahiks olnud Cristina.

Parandamist vajavad veel mõnel tüdrukul julguseleidmine duellide võitmiseks, petete kasutamine mängijast möödaminekuks, ja samuti sagedasem sööt tahapoole kui ees ei ole ruumi. Aga muidu oldi tublid ja mängiti rahulik ja ilus mäng. Teine poolaeg enam väravaid ei löödudki ja mäng lõppes 0-3.

Seotud uudised