Uudised Vanemad poisid alustasid liigahooaega Paides

Vanemad poisid alustasid liigahooaega Paides

Esimene liigamäng

Esmalt kohtuti Paide Linnameeskonna võistkonnaga 3.mail.  Mäng kujunes üpris ühepoolseks ning olime pidevalt vastaste surve all. Alustasime järgmiselt: väravas – Miikael, Jaak, Joosep ja Jarek – kaitses, Aaron ja Ruudi kaitsvad poolkaitsjad, Ats ründav poolkaitse ning Kasparil oli eespool vaba voli tegutsemiseks. Ardo ja Rauno sekkusid mängu pingilt.

Esimesed  väravad tulid meie kehvadest lahtilöökidest, kus väravavaht ei jõudnud positsioonile tagasi ning kaitsjad ei jõudnud reageerida. Samuti jäime hätta värava ees ühe palliga, mis ära karistati. Vastane jäi karistuseta, kui läks väravavahi käes olevat palli jalga surkima ning Miikaeli nina veriseks niiviisi lõi -lugupeetud kohtunik selles aga rikkumist ei näinud. Atsi värav tõi meid mängu küll tagasi, kui meie kiipri pikk pall ta üles leidis ning ründetuus lõi 3-1 seisuks.  Kohe järgenvalt tehti ka Atsi vastu viga karistusalas, kuid imekombel penaltit ei määratud ja kohtunik andis karistuslöögi kastist väljas. Aaroni löögiüritus väravavahile muljet ei avaldanud ning skoor jäi muutumatuks. Paar poolikut olukorda olid meil veel, aga üldiselt vastane meile väga võimalust ei andnud. Paraku pidime enne poolaega veel kaks palli väravast välja võtma. Teist poolaega iseloomustavad valed audivisked mõlema võistkonna poolt ja vastaste tugevad nurgalöögid. Teisel poolajal seisis postide vahel Joosep, kes tegi kohati päris ilusaid tõrjeid. Vastased kindlustasid seisu ning kaitsesse toodi valvama üks mees rohkem – mängupilti see meie jaoks ei muutnud, sest Linnameeskonna ründajad olid tasemel ning hoidsid meid pideva surve all. Meie vähesed üritused neutraliseeriti kiirelt, kui ründaja oli kolme kaitsja vastu üksi. Mängu lõpuks jäi seis 9-1 Paide Linnameeskonna kasuks.

Teine liigamäng

Nädal hiljem sõitsime taaskord Paidesse, kus läksime vastamisi FC Paide tiimiga. Võistkonna read olid veidi teistsugused: väravas Joosep, kaitses – Jaak, Hugo, Miikael, Jarek, poolkaitses – Ruudi ja Kaspar ning ründes Markus. Vahetuses Rauno ja Ardo. Keskendusime kaitsetööle ja vastased ei saanud kuidagi korralikke lööke väravale. Nad said mitmeid nurgalööke,kuid ei suutnud neid oma pikemate poistega ära lahendada. Vahepeal panime neil ka sööduteed kinni, kui polnudki kuskile sööta peale väravavahi. Ühest sellisest olukorrast suutsime meie juhtima minna, kui kaitsja ja väravavaht sattus segadusse ning liiga tugev sööt oma kiiprist mööda lõppes väravas. Võitlesime hambad ristis ning vastased muutusid üha närvilisemaks, sest luhtasid aina võimalusi. Poolaja võitsime 0-1.
Teisel poolajal tundus, et olime kõik mängu pannud ja lühike pink andis tunda. Paide poisid olid tublid ja panid meie väravavahi tõsiselt proovile. Ajapikku nad 3 väravat lõidki ning mäng kulges nende taktikepi järgi.
Lõpuks vandusime vastastele alla seisuga 3-1.

Seotud uudised